Μα τι τρώει η Blake Lively και έχει αυτό το σώμα;

Η Blake Lively διαθέτει χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα ωραιότερα και πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz. Και πραγματικά όταν τη βλέπουμε σε φωτογραφίες από τις διακοπές της ή να περπατάει στο κόκκινο χαλί με ένα στενό φόρεμα, με χαμόγελο σιγουριάς, αναρωτιόμαστε ποια διατροφή ακολουθεί καθημερινά.

Η αλήθεια είναι πως δεν στερείται απολύτως τίποτα. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ίδια δήλωσε πως θεωρεί πως τα γλυκά – τα οποία καταναλώνει και για πρωινό αλλά και για απογευματινό σνακ

– τη βοηθούν να παραμένει αδύνατη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Δηλώνει μάλιστα και φαν της σοκολάτας!

Ναι, αλλά μήπως κάνει αυστηρή γυμναστική και χάνει τις θερμίδες; Και έτσι καταφέρνει να διατηρεί τέλειες τις αναλογίες της. Η απάντησή της σίγουρα μας εξέπληξε ευχάριστα.

“Δεν κάνω τίποτα. Είμαι τυχερή που έχω μία πολύ ενεργητική ζωή. Πάντα τρέχω παντού. Έτσι, δε χρειάζεται να προσλάβω κάποιον να με προπονεί ούτε να προσέχω τι τρώω. Δεν μπορώ να ξεκινήσω τη μέρα μου χωρίς να πιω μία κούπα καυτή σοκολάτα ή να τελειώσω τη μέρα μου χωρίς να έχω φάει μερικά κομμάτια μαύρη σοκολάτα. Με κάνει χαρούμενη”, τόνισε η πανέμορφη σταρ του Χόλιγουντ.

Και εμάς μάς κάνει χαρούμενες η σοκολάτα και ένα φανταστικό γλυκό, όμως η χαρά μας φεύγει όταν ανεβαίνουμε στη ζυγαριά και βλέπουμε τα κιλά μας να έχουν ανέβει επικίνδυνα.

Τελικά, κορίτσια, μήπως μας παχαίνουν οι τύψεις και όχι η σοκολάτα;

Μια ματιά ακόμα: Αυτά είναι τα γλυκά με τις λιγότερες θερμίδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα