H Fashion Editor του Faysbook.gr σου δείχνει τα prints που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή την Άνοιξη

Έλεν Βάγια εδώ!, Fashion Editor του Faysbook.gr, και σήμερα σου δείχνω ποια είναι τα prints που πρόσφατα πρόσθεσα στην ντουλάπα μου και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Κάνοντας καθημερινά έρευνα αγοράς για το Faysbook.gr έψαξα και βρήκα ποια είναι αυτά τα prints που φέτος την άνοιξη θα φορέσουμε πολύ αλλά ταυτόχρονα δεν θα φύγουν εύκολα από τη μόδα.

#1. Pied de Poule

To αγαπημένο αυτό σχέδιο που λατρεύουμε φέτος την άνοιξη μπορείς να το φορέσεις σε παλτό, jackets, γιλέκα και μπλούζες. Εγώ προτίμησα να

το υιοθετήσω σε 2 γιλέκα που ταιριάζουν τέλεια με κάθε μου outfit στην καθημερινότητά μου.

Tip! Αν επιλέξεις αυτό το σχέδιο σε γιλέκο να δοκιμάσεις να κάνεις layerings που θα σε κρατήσουν ζεστή ενώ παράλληλα θα δώσουν στιλ σε κάθε σου εμφάνιση.

#2. Floral

Τα oversized bold floral σχέδια ήρθαν για να μείνουν στην ντουλάπα μας και αυτή την άνοιξη και θα τα φορέσουμε πολύ και το καλοκαίρι. Τόλμησε να συνδυάσεις floral top ή πουκάμισο με floral παντελόνι για να δημιουργήσεις ένα πιο ενδιαφέρον look.

#3. Καρό

Αυτή την άνοιξη επιβάλλεται να έχεις ένα καρό shacket στην ντουλάπα σου. Θα το φορέσεις είτε σκέτο είτε σαν ένα λεπτό πανωφόρι και θα σε βοηθήσει να κάνεις μοναδικές εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμα: Fashion Editor’s Choice: 5 looks με loafers που μπορείς να υιοθετήσεις με ρούχα που ήδη έχεις

Οι πιο στιλάτες Ελληνίδες influencers μας δείχνουν τα βραδινά looks που θα υιοθετήσουμε με το που λήξει η καραντίνα

Βρήκαμε σε γνωστά e-shops τα πιο ωραία ρούχα ώστε να αντιγράψουμε τα αγαπημένα μας Instagram Looks

Keywords
Τυχαία Θέματα