H Cardi B υιοθέτησε το πιο ανέλπιστο look στα πιο μακριά νύχια ever!

Η Cardi B αγαπάει τα μακριά νύχια. Για την ακρίβεια, τα πολύ μακριά νύχια. Μην ξεχνάτε πως αμέσως μετά την καραντίνα κράτησε την προσωπική της nail artist ξύπνια όλη τη νύχτα προκειμένου να δημιουργήσει ένα από τα πιο εντυπωσιακά looks.

Φροντίζει, συχνά, να αποκαλύπτει το μανικιούρ της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι πάντα καλόγουστα αλλά η Cardi B είναι μία  ιδιαίτερη

persona που έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα εξεζητημένο look που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα με fans που την λατρεύουν και ακολουθούν κάθε της κίνηση.

Όσον αφορά μάλιστα στο μανικιούρ της, οι εμπνεύσεις τόσο της ίδιας όσο και της nail artist είναι αδιανόητες. Στα μέσα του καλοκαιριού είχε το αποτύπωμα και τις αποχρώσεις της αγαπημένης τσάντας ενώ συχνά στολίζει τα νύχια της με μικροσκοπικά κρύσταλλα και μεταλλικές λεπτομέρειες.

Συνήθως μέσα από το nail look της αποκαλύπτει μια νέα συνεργασία με κάποιο brand και αυτό είναι πανέξυπνο, οφείλουμε να το παραδεχτούμε.

Και το τελευταίο της look άλλωστε έχει ακριβώς αυτό τον σκοπό. Η Cardi B δημιούργησε τη δική της σειρά sneakers σε συνεργασία με τη Reebok, η οποία λανσάρετε στις 13 Νοεμβρίου.

Με αφορμή τα γενέθλιά της (έγινε 28 χρόνων) λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να κάθετε στο πάτωμα με φόρμα και αθλητικά παπούτσια του συγκεκριμένου brand και νύχια πιο μακριά από ποτέ πάνω στα οποία η nail artist, Jenny Bui έχει ζωγραφίσει το λογότυπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib) στις 10 Οκτ, 2020 στις 9:05 μμ PDT

Όπως καταλαβαίνετε έκαναν θραύση. Τόσο τα μακριά stilettos nails όσο και το σχέδιο. Δεν μπορούμε να μαντέψουμε πόσα εκατοστά ακριβώς είναι τα νύχια αλλά είμαστε σίγουρες πως είναι κατάλληλα μόνο για φωτογράφιση.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τα προϊόντα μαλλιών και σώματος με οικολογική συνείδηση που θα λατρέψετε!

DIY: 3 πανεύκολα updos που θα δημιουργήσετε σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα