Οι αποκαλύψεις της Βίκυς Καγιά για το GNTM 3: “Γίνεται μια ανατροπή, αλλάζουν τα πράγματα”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε η Βίκυ Καγιά, η οποία μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη για το Greece’s Next Top Model 3. 

Η κριτής του ριάλιτι αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξουν ανατροπές και θα δούμε παίκτες που θεωρούνται φαβορί να μην τα πηγαίνουν καλά στις δοκιμασίες.

Μάλιστα, έκανε γνωστό πως έχει ξεχωρίσει δύο κορίτσια και δύο αγόρια που θα μπορούσαν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του GNTM 3! 

“Όχι, δεν

έχω κανένα φαβορί. Επίσης, έχω να σου πω, ότι γίνεται μια ανατροπή από τα κορίτσια στα αγόρια, κάποια πράγματα αλλάζουν και αλλάζουν ξανά. Γενικά είναι πολύ συναρπαστικό το παιχνίδι φέτος και για εμάς γιατί εκεί που πιστεύουμε ότι πάει καλά ο τάδε, η τάδε όχι, ή… κοίταξα να δεις, δεν είχαμε αξιολογήσει σωστά την απόδοση της τάδε και ο τάδε την έχει καπακώσει.

Και έχουν γίνει όλα τούμπα σε σημείο που έχουμε βρεθεί που εκεί που λέγαμε έτσι ο τελικός, από ‘δω ο τελικός, από εκεί ο τελικός, δεν ξέρουμε τι θα πούμε πια. Είναι πολύ συναρπαστικό αυτό και θα το δείτε και οι εσείς, οι τηλεθεατές. Υπάρχουν δύο αγόρια και δύο κορίτσια που πιστεύω ότι αν συνεχίσουν καλά, θα πάνε τελικό!”, είπε η Βίκυ Καγιά. 

Η συνέντευξη της Βίκυς Καγιά στη “Φωλιά των Κου Κου”:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά για τις “Άγριες Μέλισσες”-Το μεγάλο μυστικό που θα αποκαλυφθεί 

Ακόμη μια παίκτρια του My Style Rocks αποχώρησε οικειοθελώς! 

Πρεμιέρα για το Style Me Up με τη Μαρία Μπακοδήμου-Δείτε την έναρξη! 

Keywords
Τυχαία Θέματα