H Brooke Shields έγινε 56 και αυτό είναι το διαχρονικό tip της για πλούσια φρύδια!

Happy Birthday, Brooke Shields! Σήμερα η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός κλείνει τα 56 της χρόνια, δείχνοντας σε άψογη φόρμα και εμπνέοντας τις γυναίκες που απολαμβάνουν την ωριμότητά τους. Παραμένει πάντα, ωστόσο, στο συλλογικό μας ασυνείδητο το αιώνιο, εκθαμβωτικό κορίτσι της Γαλάζιας Λίμνης με τα ατίθασα  φρύδια, ένα iconic πρότυπο ομορφιάς της δεκαετίας του ’80.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooke Shields (@brookeshields)

Εξίσου iconic είναι, βέβαια, και τα

παχιά φρύδια της -το σήμα κατατεθέν της σε μια εποχή που όλες οι γυναίκες είχαν πάθει…εμμονή με το τσιμπιδάκι φρυδιών! Όχι όμως και η Brooke Shields η οποία έχει δηλώσει ότι μετάνιωσε τη μία και μοναδική φορά που επέτρεψε να της τα «καθαρίσουν» (την εποχή που έκανε το τηλεοπτικό show “Suddenly Susan”).

«Ήταν μια καταστροφή… ευτυχώς ξαναφύτρωσαν» θυμάται η σταρ που έκτοτε δεν άφησε κανέναν να της τα επιμεληθεί. «Τα φροντίζω μόνη μου και η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω και πολλά! Δεν τα βγάζω – παρά μόνο ίσως καμιά τριχούλα που πετάει. Αν κάνω κάτι, αυτό είναι να εφαρμόζω λίγη από την Elizabeth Arden Eight Hour Cream ή την Aquaphor (της Eucerin) κι’ έπειτα να τα χτενίζω με ένα mini βουρτσάκι μάσκαρα” έχει πει σε συνέντευξή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooke Shields (@brookeshields)

“Δεν τα “γεμίζω” με μολύβι φρυδιών -κάποιοι make-up artists το κάνουν αλλά εγώ προσωπικά, όχι» συμπλήρωσε. Εξάλλου και η ίδια έχει θαυμάσει γυναίκες με έντονα φρύδια που υποστήριξαν το δυνατό αυτό, αυθεντικό χαρακτηριστικό τους, όπως η Frida Kahlo και -από τις πιο σύγχρονες- η Cara Delevingne, την οποία χρησιμοποιεί ως δικαιολογία στα παιδιά της, όπως έχει εξομολογηθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne)


“Δόξα τω Θεώ υπάρχει η Cara Delenvigne“! “Οταν βούρτσιζα τα φρύδια μου προς τα πάνω, τα παιδιά μου μού ελεγαν ότι δείχνω λιγο τρελή” αλλά μπορούσα να τους απαντήσω “Κοιτάξτε τη! Κοιτάξτε! Είναι cool και έχει έντονα φρύδια!”

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Natalia Vodianova: Η κίνηση φροντίδας που κάνει στα μαλλιά της κάθε βράδυ

Μάθαμε το μυστικό της Kendall Jenner για συγκλονιστικές βλεφαρίδες

TikTok: Το hack που έγινε viral και τρέλανε το brand που αναφέρεται!

Keywords
Τυχαία Θέματα