Natalia Vodianova: Η κίνηση φροντίδας που κάνει στα μαλλιά της κάθε βράδυ

Η Natalia Vodianova δεν χρειάζεται συστάσεις – θα πούμε μόνο ότι ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα πιο συγκλονιστικά super models με συνεργασίες αξιοζήλευτες ενώ τα τελευταία 12 χρόνια είναι και πρόσωπο του iconic οίκου Guerlain.

Και επειδή όλες θέλουμε να ξέρουμε πώς περιποιείται την επιδερμίδα και τα μαλλιά της η 38χρονη Vodianova, η οποία είναι και μητέρα 5 παιδιών, σε σχετική ερώτηση αποκάλυψε τα αγαπημένα

της προϊόντα: “Λατρεύω τα Abeille Serum του Guerlain και το βασικό μου skincare είναι από την Biologique Recherche. Επίσης μου αρέσει η Cellcosmet, τα προϊόντα της είναι απίστευτα θρεπτικά. Για την ενυδάτωση του προσώπου που αγαπώ την Rich Cream του Augustinus Bader και το Alpha H Liquid Gold (θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora)”, είπε το super model.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Vodianova (@natasupernova)

Όμως αποκάλυψε πως ασχολείται περισσότερο με τα μαλλιά της: “Αγαπημένο μου σαμπουάν είναι πάντα του Philip Kingsley και ο,τιδήποτε από την γκάμα της Leonor Greyl. Επίσης όλες οι μάσκες του Christophe Robin. Ακόμα, κάθε βράδυ απλώνω έλαιο καρύδας στα μαλλιά μου και το αφήνω όλη νύχτα. Έχω πολλά μαλλιά αλλά είναι πολύ λεπτά. Το έλαιο καρύδας τους δίνει ωραία ελαστικότητα και τιθασεύει το φριζάρισμα. Α! Και η θεραπεία 5-Week Wnriching Hair Treatment από Balmain Paris είναι απίθανη! Έχω μια μικρή εμμονή με τα μαλλιά μου”, εξομολογήθηκε η πάντα λαμπερή Vodianova.

Να μια ιδέα για να εντάξεις στο βραδινό beaute σου, ειδικά αν έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά από βαφές και τεχνικές εργασίες: λίγο έλαιο καρύδας κάθε βράδυ, για όλο το βράδυ, είναι το μυστικό του supermodel που αξίζει να δοκιμάσεις!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

DIY: Scrub προσώπου με καφέ & κακάο για λαμπερή επιδερμίδα!

Αυτός είναι ο τρόπος να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για την ηλιοθεραπεία

Μάθαμε το μυστικό της Kendall Jenner για συγκλονιστικές βλεφαρίδες

Keywords
Τυχαία Θέματα