H Bella Hadid έκοψε και έβαψε τα μαλλιά της ακολουθώντας τις δύο μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

H εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο έχει ξεκινήσει και στις πασαρέλες έχουν ήδη περπατήσει μερικά από τα διασημότερα μοντέλα μεταξύ των οποίων η Kendall Jenner και η Bella Hadid. Οι δύο κολλητές μάλιστα έλαβαν μέρος στο show του οίκου Burberry προκαλώντας σχόλια μιας και άλλαξαν hair look που συζητείται ήδη πολύ.

Η Kendall έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και η φωτογραφία της έκανε το γύρο του διαδικτύου. Η Bella ακολούθησε το παράδειγμα της φίλης της με μία διαφορά: Εκτός από την αλλαγή

στο χρώμα η Hadid έκοψε τα μαλλιά της σε ένα classic bob. Πριν από μερικές εβδομάδες τα είχε ανοίξει αρκετούς τόνους με αποτέλεσμα να μοιάζει ε δίδυμη με την αδερφή της Gigi.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@bellahadid) στις 16 Σεπ, 2019 στις 11:18 πμ PDT

Τώρα όμως και λίγο πριν εμφανιστεί στο Λονδίνο αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της αποκτώντας μια απίθανη απόχρωση με πολλά highlights στο χρώμα της καραμέλας. Επίσης τα έκοψε σε ένα αυστηρό και χωρίς ασυμμετρίες bob που αναδεικνύει την απόχρωση με τον καλύτερο τρόπο. Τόσο στην πασαρέλα όσο και στη συνέχεια είχε χωρίστρα στη μέση και ολόισιο, λαμπερό look.

Αν κρίνουμε από την απόφαση των δύο μοντέλων το ξανθό θα είναι μεγάλη τάση τους επόμενους μήνες. Τόσο η Bella όσο και η Kendall είχαν καστανά μαλλιά τα τελευταία χρόνια και δεν είχαν αποφασίσει να τα ανοίξουν τόσους τόνους. Τελικά όμως αποφάσισαν ταυτόχρονα πως ήρθε η στιγμή να γίνουν ξανθιές.

Αν θέλετε λοιπόν μια δραματική αλλαγή τολμήστε το. Ναι, θα χρειαστεί να το συζητήσετε με τον κομμωτή σας ώστε να βρείτε την κατάλληλη για εσάς απόχρωση. Αν τα μαλλιά σας είναι βαμμένα πολύ σκούρα θα πρέπει να έχετε υπομονή μιας και θα ξεκινήσετε μεν με ανοιχτόχρωμα highlights αλλά δεν θα μπορέσετε με την πρώτη σας επίσκεψη στο κομμωτήριο να αποκτήσετε πολύ φωτεινό, ξανθό αποτέλεσμα.

Το ξανθό επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο κι εσείς δεν έχετε λοιπόν παρά να κλείσετε το ραντεβού σας με τον κομμωτή σας.

Διαβάστε ακόμη:

Φθινοπωρινές εσάνς: Ήρθε η ώρα να επιλέξετε τη δική σας

Headband: Το αξεσουάρ που θα σας σώσει τις bad hair days

Keywords
Τυχαία Θέματα