GNTM 2: Δεν ξανάγινε! Αρνήθηκαν να ψηφίσουν οι κριτές!

Η 18χρονη Άννα Χατζηστεφάνου εξομολογήθηκε τόσο στη Ζενεβιέβ Μαζαρί, όσο και στους κριτές του GNTM πως η ίδια είναι πολύ ανασφαλής και εφόσον δεν κρίνει σωστά τον εαυτό της πήγε στο παιχνίδι για να την κρίνουν οι κριτές. Η ίδια δεν έκρυψε πως αντιμετωπίζει κάποια οικογενειακά προβλήματα που έχουν επηρεάσει την ψυχολογία της.

«Δεν ήμουν ανασφαλής. Έγινα λόγω των οικογενειακών μου! Απλά νιώθω ότι δεν μπορώ να βασιστώ σε κάποιον και ένιωθα ότι δεν είχα κάποιον που να πιστεύει σε μένα!» είπε η διαγωνιζόμενη.

Όταν η Άννα όταν στάθηκε μπροστά από τις κριτές δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα

δάκρυά της και τους εξήγησε την κατάστασή της:

«Είμαι ανασφαλής με τον εαυτό μου γιατί παίρνω αποφάσεις μόνη μου και βασίζομαι στον εαυτό μου. Έχω οικογένεια απλά υπάρχουν κάποια προβλήματα και είμαστε σε απόσταση. Μιλάω μόνο με τη μητέρα μου. Με τα αδέλφια μου και τον μπαμπά μου δεν μιλάμε. Μένω σε φίλους και στο αγόρι μου» είπε η διαγωνιζόμενη και η Βίκυ Καγιά έτρεξε να την αγκαλιάσει, συμβουλεύοντας της.

Λόγω του ότι οι κριτές θεώρησαν ότι δεν είναι έτοιμη και αρκετά δυνατή για μια τέτοια διαδικασία, αποφάσισαν να μην ψηφίσουν καθόλου για την παίκτρια, ούτε να της κάνουν κάποια κριτική.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Για πάντα» στην οποία πρωταγωνιστεί το ζευγάρι!

GNTM 2: Ενθουσιάστηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου! «Είσαι το πιο ωραίο plus size μοντέλο που έχουμε δει μέχρι στιγμής!»

GNTM 2: Έκοψαν την σέξι «αγρότισσα» οι κριτές!

Keywords
Τυχαία Θέματα