H Bάσω Λασκαράκη περιγράφει τον έρωτά της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη είναι πολύ ερωτευμένη με τον Λευτέρη Σουλτάτο και δεν το κρύβει. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό People για τη σχέση της και αποκάλυψε πως νιώθει πολύ όμορφα με τον άνθρωπό της.

Είναι ερωτευμένη; «Ναι, είμαι»

Ο έρωτας όσο περνάνε τα χρόνια αλλάζει μορφή; «Αλλάζουμε εμείς ανάλογα με την ηλικία μας. Αλλάζουν τα θέλω και οι απαιτήσεις μας. Όταν είσαι νέος, ερωτεύεσαι πράγματα στιγμιαία. Με τα χρόνια αλλάζουν τα δεδομένα, γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και ερωτεύεσαι σιγά σιγά»

Πόσο εύκολο είναι να κάνει μια σχέση όταν έχεις ένα παιδί; «Καθόλου. Έχεις πολύ μεγαλύτερη αγωνία και άγχος. Χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί, ισορροπία, πολύ μικρά βήματα κάθε φορά και πρέπει να υπάρχει η διάθεση και η συμβολή ειδικών για να δημιουργηθεί μια νέα, υγιής σχέση»

Είναι σοβαρή η σχέση της; «Είναι σοβαρή. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες κι εγώ ένιωθα καλά και σίγουρη για τον σύντροφό μου, θεώρησα ότι θα ήταν υποκριτικό να κάνω κάτι άλλο»

Τι την έκανε να νιώσει σίγουρη; «Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται με λόγια. Δεν συνέβη ξαφνικά, συνέβη σταδιακά, αλλά ξύπνησα μια μέρα και ένιωσα πως «Εδώ είμαι». Πάντα, φυσικά, με μια παιδική αναρώτηση, «Έτσι είναι;»

Διαβάστε ακόμα: YFSF: Για ποιο λόγο δεν θα βρίσκεται σήμερα στην κριτική επιτροπή η Μιμή Ντενίση;

Keywords
Τυχαία Θέματα