Good Job Nicky για Γιάννη Πάριο: «Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε»

Στην κάμερα του «Πρωινού μας» και την Σοφία Ραφτοπούλου μίλησε ο Good Job Nicky, μια μέρα πριν την πολυαναμενόμενη εμφάνισή του στα MadWalk.

Μέσα σ’ όλα, ο νεαρός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο αυριανό του act στα MadWalk, ενώ παράλληλα αποκάλυψε αν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον πατέρα του και επίσης τραγουδιστή, Γιάννη Πάριο.

«Έχω μια μικρή παράδοση στην οποία χρειάζεται πάντα στα live

μου να βλέπω έστω και έναν δικό μου άνθρωπο. Είτε την μητέρα μου, είτε τον αδερφό μου, ή κάποιον πολύ δικό μου. Πάντα ζητάω και την γνώμη τους αλλά ακόμα και όταν δεν την ζητάω έχουν την ελευθερία να μου την πουν από μόνοι τους», είπε αρχικά.

Για το αν ακούσουμε μελλοντικά τραγούδι του εκτελεσμένο σε ελληνικό στίχο απάντησε: «Δεν θα ακούσετε πότε ελληνικό στίχο από εμένα. Το όχι είναι με κεφαλαία γράμματα. Τον ελληνικό στίχο τον έχουμε καλύψει ως οικογένεια».

Για το ενδεχόμενο να συνεργασίας με τον Γιάννη Πάριο, είπε κλείνοντας ο Good Job Nicky: «Δεν υπάρχει περίπτωση να με δείτε σε συνεργασία με τον πατέρα μου. Τον πατέρα μου τον χαίρομαι σαν πατέρα μου στο σπίτι και με χαίρεται σαν γιο του στο σπίτι, είμαστε μια χαρά με αυτό, δεν χρειάζεται να πατήσω αυτόν τον θρύλο με τα αγγλικά μου».

Διαβάστε ακόμα:

Η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογείται: «Απορώ πώς άντεξα, τους έλεγα ότι θα πεθάνω και γελούσαν»

Εύα Καϊλή: Τι υποστήριξε στις βελγικές Αρχές μετά τη σύλληψή της;

Πάνος Ιωαννίδης στο «Πρωινό μας»: «Εγώ και ο Κουτσόπουλος παίρνουμε συμβουλές από τον Κοντιζά για τα παιδιά μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα