Ελένη Μενεγάκη για την επιστροφή της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στην εκπομπή: «Αν αρρωστήσω, θα κάτσω σπίτι και θα…»

Απούσα ήταν για μερικές μέρες η Ελιάνα Χρυσυκοπούλου από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Σήμερα, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, η ίδια επέστρεψε στο πόστο την στην εκπομπή και η παρουσιάστρια σχολίασε την απουσία της συνεργάτιδάς της.

«Χαμός με τις ιώσεις. Ότι θα γονάτιζες κι εσύ, σε είχα για δυνατό κορίτσι» της είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη,

με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να της απαντά: «Ούτε κι εγώ το περίμενα. Μου λείψατε πάρα πολύ. Έλεγα: είναι δυνατόν; Είναι Κυριακή βράδυ και δεν μπορώ να πάω αύριο; Και τελικά έκατσα όλη τη βδομάδα. Νιώθω σαν να λείπω έναν μήνα».

Εκείνη τη στιγμή, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια αναφορά στις παιδικές ιώσεις που βρίσκονται σε έξαρση αυτή την περίοδο, καθώς και στα παιδιά της.

«Πίστευα ότι εμείς οι μάνες με κάποιον τρόπο, επειδή είμαστε συνέχεια με τα παιδιά, κάπως μπολιαζόμαστε με τα μικρόβια των παιδιών. Τώρα κάνω την γιατρό… όχι. Λέω αυτά που σκέφτομαι. Έχω 4 παιδιά. Αν πίστευα ότι κάθε φορά που θα αρρωσταίνει ένα, θα αρρώσταινα, τότε δεν θα κατάφερνα να κάνω αυτή τη δουλειά. Θα έπρεπε να λείπω αρκετές μέρες μέσα στον χρόνο. Με κάποιον μαγικό τρόπο, δεν ξέρω πώς γίνεται, είμαστε κάπως πιο ανθεκτικές», σημείωσε η παρουσιάστρια.

«Δεν θέλω να λέω και μεγάλες κουβέντες, γιατί μπορεί αύριο το πρωί να αρρωστήσω, ξέρω γω; Είστε τόσοι που δεν έχετε ανάγκη. Και να αρρωστήσω, θα κάτσω σπίτι μου και θα σας βλέπω με την ησυχία μου!», πρόσθεσε στη συνέχεια με χιούμορ η παρουσιάστρια, ενώ ανέφερε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο: «Αλλά εσύ μη λείψεις, όλοι μαζί να είσαστε εδώ».

Διαβάστε επίσης:

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εκπομπή της Μαγγίρα -Τι συνέβη;

Πρωινό μας 12/12: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

Κατερίνα Καινούργιου: «Αν έκανα κορίτσι, θα της έδινα το όνομα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα