Οι πρώτες δηλώσεις της Βίβιαν μετά το τέλος του The Bachelor!

Η Βίβιαν ήταν ανάμεσα στις δύο φιναλίστ στην καρδιά του Παναγιώτη, αλλά δεν κατάφερε να τον κερδίσει στο The Bachelor.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε την Νικολέττα Τσομπανίδου ως κοπέλα του, παρά το γεγονός ότι και με την Βίβιαν είχαν έρθει κοντά.

H Βίβιαν έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Pop Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπου μοιράστηκε τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της για όσα έγιναν.

«Είμαι κάπως

περίεργα η αλήθεια είναι. Δεν μπορώ να πω ότι πετάω από τη χαρά μου. Γενικότερα είχα στο μυαλό μου και το σενάριο της απόρριψης. Όταν έχεις φτάσει τόσο κοντά, σκέφτεσαι και το καλό αποτέλεσμα και την απόρριψη, οπότε κάπως μέσα μου είχα ότι μπορεί να συμβεί κι αυτό. Είναι μια έκβαση που δεν μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά όταν ένας άνθρωπος είναι δίπλα μου θέλω να είναι επειδή το θέλει κι εκείνος. Με το ζόρι δεν θα μου άρεσε να μείνει ο Παναγιώτης μαζί μου. Κι επειδή είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμώ πάρα πολύ, δεν θα μπορούσα να του κρατήσω κακία», είπε η Βίβιαν.

Η ίδια δήλωσε ότι θα της ήταν δύσκολο ειδικά τώρα στην αρχή να κάνει παρέα με τη Νικολέττα, αλλά παραδέχτηκε: «Η Νικολέτα είναι ένα πολύ καλό παιδί. Στο τέλος που είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω, κατάλαβα ότι είναι ένα πολύ καλό κορίτσι».

Όσο για τη ζήλια, η ίδια το είχε σκεφτεί εξαρχής ότι θα υπάρχει και για αυτό το λόγο προσπάθησε να το ελέγξει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απαντά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Πυργίδη

Αρετή Λις: Η νίκη στο My style rocks, η κόντρα με την Τζένη και τα όνειρά της!

Η Νικολέττα Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος απαντούν στις φήμες χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα