Giambattista Valli: Μας δείχνει τη νέα του κολεξιόν και «ρίχνει» το ίντερνετ με τα σχέδιά του!

Ο Giambattista Valli κατάφερε για μια ακόμα φορά να προσελκύσει όλα τα βλέμματα πάνω του με τη νέα του κολεξιόν στο Παρίσι. Ο ίδιος παρουσίασε τη νέα του σειρά με ζουμαρισμένες φωτογραφίες που αναδεικνύουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα Haute Couture σχέδιά του, που έχει αγαπήσει όλος ο πλανήτης.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες παρακάτω, ο σχεδιαστής δίνει έμφαση στις υφές αλλά και στα σχήματα και δημιουργεί statement ρούχα που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα.

Τα

χρώματα που κυριαρχούν στη φετινή του κολεξιόν είναι το φούξια το κίτρινο αλλά και πολλές παλ αποχρώσεις.

Ο Ιταλός σχεδιαστής που έχει έρθει στο επίκεντρο ακόμα πιο πολύ τα τελευταία χρόνια με τα φανταστικά σχέδιά του, δίνει και φέτος έμφαση στο τούλι, που είναι το αγαπημένο του ύφασμα αλλά και στα φτερά, μια λεπτομέρεια που έχουν αγαπήσει πολλοί σχεδιαστές.

Ο ίδιος προσθέτει όγκο στα βραδινά του φορέματα με διάφορους τρόπους και καταφέρνει να δημιουργεί looks που ξεχωρίζουν.

Τα δύο hot χρώματα που είδαμε στην κολεξιόν του και αναμένεται να φορεθούν πολύ όλο το 2020 είναι το dark pink αλλά και το dark yellow.

O σχεδιαστής επενδύει πολύ σε όλες τις ροζ αποχρώσεις, κάτι που έχουμε δει να γίνεται φέτος στα shows πολλών γνωστών οίκων μόδας.

Ο Giambattista Valli επιλέγει επίσης για τα σχέδια του floral prints που είναι δυναμικά και έντονα. Αυτή η λεπτομέρεια στα ρούχα τυ μετρ της υψηλής ραπτικής αποδεικνύει πως τα μεγάλα φλοράλ σχέδια επιστρέφουν στη μόδα.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά τα 7 tips θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις το στιλ που σου ταιριάζει και να ανανεώσεις την εικόνα σου! (VIDEO)

New Hot Trends: Η Φαίη μας υιοθετεί τις 5 top τάσεις του χειμώνα!- Δες ποιες είναι οι αγαπημένες της για αυτή τη σεζόν

Paris Haute Couture Fashion Week: Ο οίκος Jacquemus παρουσίασε τις hot τάσεις της επόμενης σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα