Το trend που θα μισήσεις: Οι φαρδιές ζώνες επέστρεψαν στη μόδα!

Mαζί με ένα σωρό άλλες τάσεις που έχουν επιστρέψει από το παρελθόν, φέτος παρατηρούμε πως και οι φαρδιές ζώνες κάνουν δυναμικό comeback. Τις φορέσαμε πολύ τη δεκαετία του 90 αλλά και αργότερα, και αυτόν τον χειμώνα θα γίνουν η νέα αγαπημένη μας τάση.

Προσοχή! Απέφυγε να τις φορέσεις με στενά μπλουζάκια που φτάνουν μέχρι τους γοφούς και να βάλεις από πάνω τη ζώνη στη μέση σου. Αυτό το look θα σε κάνει να φαίνεσαι σαν να ήρθες από το 2005 και αυτό είναι

κάτι που πρέπει να αποφύγεις.

Πώς θα τις φορέσεις;

Συνδύασε τη φαρδιά ζώνη σου με ένα φόρεμα και βάλε από πάνω ένα κοντό bomber ή puffer jacket. Ολοκλήρωσε το look με κρίκους και ψηλοτάκουνες γόβες, για ένα outfit επηρεασμένο από τα 90’s.

Eναλλακτικά μπορείς να ταιριάξεις το φόρεμα και τη ζώνη σου με ένα ζευγάρι western ή slouch boots και ear cuffs στα αυτιά για πιο μοντέρνες πινελιές στην εμφάνισή σου.

Η μίντι φούστα είναι επίσης ένα ρούχο που μπορεί να αναδειχθεί με μια φαρδιά ζώνη. Φόρεσε ένα στενό κοντό μπλουζάκι και ολοκλήρωσε το look με χαμηλά γοβάκια που είναι επίσης δυνατό trend της σεζόν.

Πολλοί σχεδιαστές συνδυάζουν φέτος τις ζώνες με τα παπούτσια, κάτι που είχαμε σταματήσει να κάνουμε τα τελευταία χρόνια.

Ένα ακόμα trend που μας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι τα one color outfits. Σε αυτά φοράς όλα σου τα ρούχα και τη ζώνη σου στην ίδια απόχρωση.

Ταίριαξε τη φούστα σου με μια μπλούζα με puffy sleeves, πρόσθεσε μια extra wide ζώνη και ολοκλήρωσε το look με μπότες, ώστε να μην φαίνεται καθόλου δέρμα.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά τα 7 tips θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις το στιλ που σου ταιριάζει και να ανανεώσεις την εικόνα σου! (VIDEO)

New Hot Trends: Η Φαίη μας υιοθετεί τις 5 top τάσεις του χειμώνα!

Paris Haute Couture Fashion Week: Ο οίκος Jacquemus παρουσίασε τις hot τάσεις της επόμενης σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα