GNTM: Τα «καυτά» φιλιά της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τον καλό της, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της από τον διαγωνισμό!

Σε προηγούμενο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποχώρησε οικειοθελώς από τον διαγωνισμό εκπλήσσοντας τόσο τις συμπαίκτριες της, όσο και την κριτική επιτροπή.

«Θα ήθελα να σας πω ότι δεν θα συνεχίσω. Το έχω πάρει απόφαση. Ούτε θύμωσα ούτε απογοητεύτηκα. Δεν θέλω να μείνω άλλο στο σπίτι. Δεν συμβαίνει τίποτα στο σπίτι, αντιθέτως είμαι φίλη με όλα τα κορίτσια. Το σκέφτομαι καιρό», είπε μεταξύ άλλων το νεαρό μοντέλο.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να μεταπείσει την Γαρυφαλιά, ενώ έδειξε τον έντονο εκνευρισμό της για την απόφαση του μοντέλου.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη g a r i f a l i a • kalifoni♍ (@garifalia.kalifoni) στις 9 Αύγ, 2018 στις 1:29 μμ PDT

Η ανακοίνωση του 22χρονου μοντέλου έφερε προ εκπλήξεως της συμπαίκτριες της, οι οποίες δεν μπορούσαν να πιστέψουν την απόφαση της. Μάλιστα, μερικές εξ αυτών σχολίασαν ότι το νεαρό μοντέλο προέβει σε αυτή την κίνηση, καθώς διαπληκτίστηκε με τον σύντροφό του. Ο καλός της ονομάζεται Κωνσταντίνος Κυριάκος και εργάζεται ως μετρ στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η ίδια μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι του Star, επέστρεψε στην καθημερινότητα της, την οποία μοιράζεται με τη σχέση της. Το νεαρό μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram και συχνά πυκνά μοιράζεται στιγμιότυπα από τη μέρα της. Έτσι, η Γαρυφαλλιά δημοσίευσε ένα insta-story, στο οποίο φαίνεται να δίνει ένα «καυτό» φιλί στο σύντροφό της.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η εκπομπή που θα αντικαταστήσει τα «Αποκαλυπτικά» στο πρόγραμμα του Open!

Keywords
Τυχαία Θέματα