GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Μαριάννας Παινέση και το “υπεράνω” δημόσιο μήνυμά της

Το GNTM τελείωσε χθες, με έναν τελικό που ανέτρεψε όλες τις προβλέψεις, αφού ανέδειξε νικήτρια την Ειρήνη Καζαριάν, ενάντια σε όλα τα προγνωστικά που ήθελαν την Εβελίνα Σκίτσκο να παίρνει την πρώτη θέση στο ριάλιτι μοντέλων.

Η Μαριάννα Παινέση ήταν ανάμεσα στις τρεις φιναλίστ, που βρέθηκαν στον τελικό του παιχνιδιού, και σήμερα το μεσημέρι, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα το 23χρονο μοντέλο έγραψε:

«Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του!!!

Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου, τους κριτές μας, την coach – μαμά μας Έλενα Χριστοπούλου, την μοναδική @genevievevv και όσους όλους κόπιασαν για ό, τι έγινε για σας μια αγαπημένη συνήθεια και για μας ήταν η πραγματικότητά μας, το δικό μας “reality” τους τελευταίους τρεις και παραπάνω μήνες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους εσάς για την αγάπη και την υποστήριξη που λαμβάνω μέσα απ’ τα μηνύματά σας, καθημερινά (Προσπαθώ να απαντώ και ατομικά, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα, ελπίζω να με συγχωρείτε)! Υ. Γ. Συγχαρητήρια στη νικήτριά μας @nounekazaryan και στο δεύτερο top κορίτσι μας @evelinaskitsko #gntm#gntm2018».

Δείτε την ανάρτηση της εδώ:

Διαβάστε επίσης:

Ο Σάκης Ρουβάς εξομολογείται: «Το σπίτι μας κινδύνευσε να καεί ακόμα δύο φορές στο παρελθόν»

Keywords
Τυχαία Θέματα