H Naomi Campbell γίνεται για πρώτη φορά στην καριέρα της το πρόσωπο σε καμπάνια beauty brand

H Naomi Campbell είναι θρύλος στο χώρο του modelling. Έχει αφήσει ιστορία στις πασαρέλες καθώς και στις καμπάνιες γνωστών Οίκων μόδας. Αξιοσημείωτο είναι όμως ότι ποτέ στην καριέρα της δεν υπήρξε το πρόσωπο beauty brand παρά την συγκλονιστική και εξωτική ομορφιά της.

Ήρθε όμως η στιγμή τώρα να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια γνωστού και πολύ αγαπημένου μας brand. Πρόκειται για τη Nars. Πριν από λίγες ώρες έγινε η ανακοίνωση από την ίδια την

Naomi η οποία δέχτηκε με χαρά την πρόταση αφού ο Francois Nars είναι κάτι περισσότερο από φίλος της όπως η ίδια δηλώνει, είναι οικογένεια της. Κι εκείνος με τη σειρά του λέει ότι είναι η Naomi είναι ζωντανός θρύλος και βγάζει πολύ έντονα την δυναμική της στην κάμερα. Την γνωρίζει από τα πρώτα κιόλας της βήματα και την θαυμάζει απεριόριστα.

Την φωτογράφηση της καμπάνιας, η οποία θα είναι στον αέρα τον επόμενο Ιανουάριο, έχει κάνει ο ίδιος ο Nars. H σειρά που λανσάρεται περιλαμβάνει νέες αποχρώσεις του εμβληματικού φον ντε τεν, μία νέα παλέτα σκιών και το Super Radiant Booster. Επίσης η Naomi θα είναι το πρόσωπο σε ένα λανσάρισμα ενός ολοκαίνουριου προϊόντος που πρόκειται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2019.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αλλά και της επίσημης ανακοίνωσης η Cambell αποκάλυψε ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα Nars. Πρόκειται για τα: Τaj Mahal Blush, Translucent Powder, Climax Mascara, 7 Deadly Sins Palette, Dragon Girl Velvet Matte Lip Pencil και Mambo Eyeliner.

Παρουσιάζει πραγματικά ενδιαφέρον η στιγμή που η Naomi επέλεξε να πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια εταιρίας καλλυντικών. Θα ήταν αναμενόμενο και φυσικό να γίνει κάτι τέτοιο ενώ μεσουρανούσε. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν της είχαν γίνει προτάσεις. Άλλωστε για χρόνια ήταν και φυσικά παραμένει η αγαπημένη όλων. Ίσως τώρα θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη και πιο ώριμη στιγμή της ζωής και παράλληλα μια καλή ευκαιρία να αποδείξει ότι παραμένει το ίδιο όμορφη και εντυπωσιακό όσο ήταν και στα 90’s.

Διαβάστε ακόμη:

Φέτος τα Χριστούγεννα θα αποκτήσετε τη λάμψη της JLo

Το χρώμα στα χείλη τα φετινά Χριστούγεννα είναι κάθε άλλο παρά κόκκινο

Keywords
Τυχαία Θέματα