GNTM: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί μια ανάσα πριν από τον τελικό – Κλάματα στο πλατό

Μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό βρίσκονται τα μοντέλα του GNTM! Το βράδυ της Δευτέρας 13/12, η Κυβέλη, η Ειρήνη, η Όλγα και ο Κωνσταντίνος συμμετείχαν στον ημιτελικό του reality μοντέλων και κλήθηκαν να αποδείξουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να κερδίσουν μια θέση στον τελικό.

Στο σημερινό επεισόδιο τα μοντέλα είχαν να φέρουν εις πέρας μια απαιτητική δοκιμασία, αφού έπρεπε να κάνουν διάφορες χορευτικές φιγούρες, υπό τους ντίσκο ήχους, που έπαιζαν ζωντανά οι ΚΙΑΝΝΑ and the Band και να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό του Κοσμά Κουμιανού.

Τα μοντέλα προσπάθησαν να

ξεχωρίσουν με τις πόζες και τη διάθεση τους και να επιβληθούν στο καρέ, ενώ πλαισιωνόντουσαν τόσο από τους αντιπάλους τους, όσο και από βοηθητικούς ηθοποιούς. Κάποιοι τα κατάφεραν ενώ κάποιοι άλλοι όχι.

Στην περίπτωση της Ειρήνης, η Όλγα και ο Κωνσταντίνος έβαλαν στόχο να της κλέψουν την παράσταση, προσπαθώντας να την «κρύψουν» με τις πόζες τους. Και το κατάφεραν! Η δεύτερη φωτογραφία της Ειρήνης είχε αρκετές αστοχίες σύμφωνα με την κριτική επιτροπή και έτσι ήταν εκείνη που αποχώρησε ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό.

Φανερά στενοχωρημένη και εκνευρισμένη με τη στάση των συμπαικτών της, η Ειρήνη δεν έκρυψε την ενόχλησή της κατά τη διάρκεια του πλατό. Στη συνέχεια αποχαιρέτησε συγκινημένη τους συμπαίκτες της και έκλεισε πίσω της την πόρτα του GNTM.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Απούσα από το σημερινό πλατό του GNTM – Η ίδια αποκάλυψε τον λόγο

 GNTM: Όλγα και Κωνσταντίνος βάλθηκαν να καταστρέψουν τη φωτογράφιση της Ειρήνης – Βίντεο

 Δούκισσα Νομικού: Βόλτα στην παιδική χαρά με τα παιδιά της

Keywords
Τυχαία Θέματα