GNTM: Όλγα και Κωνσταντίνος βάλθηκαν να καταστρέψουν τη φωτογράφιση της Ειρήνης – Βίντεο

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του GNTM 4 έχει ξεκινήσει! Στο αποψινό επεισόδιο, Κυβέλη, η Ειρήνη, η Όλγα και ο Κωνσταντίνος κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό έτσι ώστε να διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.

Το concept της σημερινής δοκιμασίας αποχώρησης ήθελε τα εναπομείναντα μοντέλα να επιδίδονται σε χορευτικές φιγούρες, υπό τους ντίσκο ήχους, που έπαιζαν ζωντανά οι ΚΙΑΝΝΑ and the Band και με τον Κοσμά Κουμιανό να αναλαμβάνει χρέη φωτογράφου.

Τα μοντέλα κλήθηκαν

να ξεχωρίσουν με τις πόζες και τη διάθεση τους και να επιβληθούν στο καρέ, ενώ πλαισιώνονται τόσο από τους αντιπάλους τους, όσο και από βοηθητικούς ηθοποιούς.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης της Ειρήνης, λοιπόν, η Όλγα και ο Κωνσταντίνος αποφάσισαν να κινηθούν στρατηγικά και έτσι έκαναν τα πάντα προκειμένου να κλέψουν την παράσταση από την Ειρήνη, γεγονός που παρατήρησαν και οι κριτές.

Παρά την προσπάθειά της, η Ειρήνη δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει, μιας και τα βλέμματα συγκέντρωσαν οι συμπαίκτες της. Στο τέλος της δοκιμασίας, η ίδια δεν έκρυψε την ενόχληση και την απογοήτευσή της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Δούκισσα Νομικού: Βόλτα στην παιδική χαρά με τα παιδιά της

 MasterChef: Το ανατρεπτικό trailer θα σας κάνει να «λιώσετε» στα γέλια

 Φίλιππος Πλιάτσικας: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη του, Κωνσταντίνα

Keywords
Τυχαία Θέματα