GNTM: Αποχώρησε κι όλοι ξέσπασαν σε κλάματα

Με μια αποχώρηση ολοκληρώθηκε και το αποψινό επεισόδιο του GNTM, καθώς μία παίκτρια κλήθηκε να αποχαιρετήσει τις συμπαίκτριές της και να πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς στο σπίτι της.

Το challenge της δοκιμασίας ήταν ένας συνδυασμός μιας πασαρέλας, που είναι βυθισμένη στο νερό και μιας girly φωτογράφισης, στην οποία τα μοντέλα κρατούσαν ένα γλειφιτζούρι. Κάποιες διαγωνιζόμενες κατάφεραν να περπατήσουν με χάρη στην πασαρέλα και κάποιες τα θαλάσσωσαν, ενώ στη φωτογράφιση διαψεύστηκαν

οι ελπίδες που είχαν οι κριτές για κάποια μοντέλα, που θεωρούσαν top.

Οι κριτές είδαν μία – μία τις φωτογραφίες των κοριτσιών και αποφάσισαν πως η Αλεξία και η Μάρα είχαν τις καλύτερες λήψεις! Τελικά, εκείνη που πήρε τη δουλειά και ξεχώρισε με τη λήψη της ήταν η Μάρα. Όσον αφορά στην αποχώρηση, η Ειρήνη και η Ραφαέλα απογοήτευσαν τους κριτές με τις φωτογραφίες τους και έλαβαν αρνητικά σχόλια. Έτσι, ήταν και οι κοπέλες που έφτασαν στην τελική δυάδα.

Μπορεί η Ειρήνη να είχε το disavantage της Κότυ, ωστόσο εκείνη που είχε τη χειρότερη λήψη και τελικά αποχώρησε ήταν η Ραφαέλα. Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, μιας και συγκινήθηκε με τα λόγια των κριτών, όπως ανέφερε.

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Πώρος: Η κοινή εμφάνιση με την κούκλα κόρη του – «Έχει μια ψυχή αλήτισσα σαν εμένα»

 Μπέττυ Μαγγίρα: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τις κόρες της

 Έλενα Παπαρίζου: Ο σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης, την καμάρωσε επί σκηνής

Keywords
Τυχαία Θέματα