Σπύρος Πώρος: Η κοινή εμφάνιση με την κούκλα κόρη του – «Έχει μια ψυχή αλήτισσα σαν εμένα»

Ο Σπύρος Πώρος και η κόρη του, Ηρώ Πώρου, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός φωτογράφος, εμφανώς περήφανος και χαρούμενος για την κόρη του, μίλησε για την πασαρέλα που έκαναν στο Παρίσι, αποκάλυψε τα κοινά στοιχεία της προσωπικότητάς τους ενώ τόνισε πως δεν θα ήθελε η κόρη του να συμμετάσχει σε κάποιο reality μόδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που φωτογραφίζω την κόρη μου», εξομολογήθηκε αρχικά ο Σπύρος Πώρου. Σχετικά για την πασαρέλα που έκαναν στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, ο ίδιος σχολίασε: «Είμαι πολύ συγκινημένος που περπάτησα

στην εβδομάδα μόδας με την κόρη μου. Η τελευταία επίδειξη που είχα κάνει ήταν για τον οίκο Chanel στο Παρίσι και από τότε απέφευγα να το κάνω. Με την κόρη μου είπα αμέσως το “ναι” στον Βασίλη Ζούλια. Είχα να κάνω πασαρέλα 27 χρόνια».

Από την πλευρά της, η Ηρώ Πώρου είπε για τον μπαμπά της: «Είμαι χαρούμενη, θα ήθελα να μείνω μαζί του. Έχω πολύ καλή σχέση με τα αδέρφια μου». Όσον αφορά στον χαρακτήρα της, ο Σπύρος Πώρος αποκάλυψε: «Η Ηρώ έχει  , είναι πολύ δραστήρια, δεν κάθεται ήσυχη. Είναι στο δρόμο συνεχώς και ταξιδεύει. Σε αυτά μου μοιάζει».

Τέλος, ο Σπύρος Πώρος εξήγησε γιατί δεν θα ήθελε η κόρη του να πάει σε reality μόδας: «Δεν θα ήθελα να πάει σε κάποιο ριάλιτι μόδας η κόρη μου, γιατί αυτά τα ριάλιτι δεν έχουν καμία σχέση με τη μόδα και ειδικά έτσι όπως γίνονται στην Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμα:

 Μπέττυ Μαγγίρα: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τις κόρες της

 Έλενα Παπαρίζου: Ο σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης, την καμάρωσε επί σκηνής

 Ηλίας Μαμαλάκης: Πήρε εξιτήριο – Τα πρώτα λόγια για το πρόβλημα της υγείας του

Keywords
Τυχαία Θέματα