Η Rihanna ετοιμάζει την “Fenty Hair”

Όλα δείχνουν πως η Rihanna είναι αποφασισμένη να μας “περιποιείται” από την κορυφή μέχρι τα νύχια, από την γκαρνταρόμπα μέχρι το μπάνιο μας.

Τα νέα που κουβεντιάζονται έντονα τον τελευταίο μήνα είναι πως η RiRi ετοιμάζει και σειρά μαλλιών, τη “Fenty Hair“, η οποία θα περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, προϊόντα για ίσιωμα και waves, προϊόντα για χρώμα και ξάνοιγμα, ακόμα και hair glitter.

Βέβαια,

οι φόρμουλες βρίσκονται ακόμα σε διαδικασία διαμόρφωσης και τα στάδια που ακολουθούν είναι πολλά – επομένως το πότε θα πιάσουμε στα χέρια μας τα προϊόντα Fenty Hair, είναι μέχρι στιγμής άγνωστο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Και ενώ περιμένουμε την επιβεβαίωση της είδησης από τους εκπροσώπους της Rihanna, ο όμιλος LVMH με τον οποίον συνεργάζεται η  superstar ανακοίνωσε την παύση της ready-to-wear σειράς, Fenty, με στόχο να επικεντρωθούν στη σειρά Savage x Fenty.

Σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις στο WWD, “Ο όμιλος LVMH και η Rihanna επιβεβαιώνουν την επιδίωξή τους να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος “Fenty” και ειδικά του μακιγιάζ, του skincare και του lingerie”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Πάντως, το τελευταίο προϊόν μακιγιάζ που λάνσαρε η Fenty Beauty by Rihanna (αποκλειστικά στο www.sephora.gr), το Ease Drop Blurring Skin Tint, γίνεται sold out από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε και δικαίως, καθώς είναι ό,τι πρέπει τώρα που ο υδράργυρος ανεβαίνει: λεπτόρρευστη υφή, τέλεια, φυσική κάλυψη με soft-blurring εφέ χωρίς υπερβολικά dewy φινίρισμα- είναι μια βάση που μας αφήνει άλλη επιλογή από το να την λατρέψουμε.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας: 

Η Gigi Hadid φοράει το lip balm της με πολλούς τρόπους- Πάρε ιδέες!

Kate Middleton-Meghan Markle: Ποιο lip balm έχουν πάντα στην τσάντα τους;

Αυτό το french mani το ζηλέψαμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα