GNTM 4: Ανατροπή στην αποχώρηση! Δείτε τι ανακοίνωσαν οι κριτές!

Στο επεισόδιο της Τρίτης στο GNTM 4 τα 17 επίδοξα top models υποδέχθηκαν μια καλεσμένη-έκπληξη: το διεθνώς καταξιωμένο μοντέλο και δημοσιογράφο, Νάσια Μάτσα, που έφτασε στο σπίτι απευθείας από το Λονδίνο. Με τη συμμετοχή της σε παγκόσμιες καμπάνιες διεθνών οίκων μόδας και editorial αναγνωρισμένα περιοδικά, η Νάσια με όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες της έκανε έναν εποικοδομητικό διάλογο

γύρω από το modelling και τη σημερινή του δυναμική.

Η Νάσια Μάτσα μαζί με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα αποκάλυψαν την επόμενη μέρα το concept της φωτογράφησης: μια φωτογραφική καμπάνια για τη σημασία της πρώτης φωνής και το πώς αυτή -όταν ενωθεί με άλλες φωνές- δημιουργεί ένα κίνημα.

Με αφορμή κινήματα όπως το #metoo, τα μοντέλα κλήθηκαν σε ομάδες να δημιουργήσουν με τα σώματα και τις πόζες τους ένα «κύμα», που να αποτυπώνει αλληγορικά τη φωνή που δυναμώνει, σε μια φωτογράφηση που συνδυάζει το modelling με την κοινωνική ευαισθητοποίηση.

View this post on Instagram

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Τα υποψήφια μοντέλα επιστράτευσαν βιώματα και εκφραστικά μέσα για να αποδώσουν το ζητούμενο στον φακό του έμπειρου φωτογράφου Αποστόλη Κουκουσά. Πλην της ατομικής προσπάθειας, η συνεργασία ήταν εκείνη που θα αναδείκνυε και το αποτέλεσμα, σε μια φωτογράφηση γεμάτη συναίσθημα και αίσθηση ενότητας.

O Γιάννης και ο Στυλιανός είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες, με τον 29χρονο Στυλιανό να έχει την καλύτερη προσπάθεια.

View this post on Instagram

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Η πρώτη ομάδα, εκείνη της Ειρήνης ήταν εκείνη με την καλύτερη συνολική λήψη.

Την ώρα της ανακοίνωσης της αποχώρησης όμως, ήρθε μια ανατροπή από τους κριτές. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι λόγω του concept δεν θέλουν να αποχωρήσει κανείς από τον διαγωνισμό.

«Δεν θέλουμε αυτό το concept να έχει μια δυσάρεστη νότα αποχώρησης», ανακοίνωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.



Διαβάστε ακόμα:

GNTM 4: «Πάγωσε» τους κριτές! «Σκεφτόμουν μήπως από την αρχή με περάσατε μόνο για show»

Ο Γιώργος Λέντζας αποχαιρετά τη Μόλυ με ένα συγκινητικό μήνυμα

Τόνια Σωτηροπούλου: Το βίντεο με το νυφικό και το πέπλο που στόλιζε τα μαλλιά της

Keywords
Τυχαία Θέματα