GNTM 3: Ξεσπά η πρώην σύντροφος του Ηρακλή-Το μακροσκελές κείμενο στο Instagram

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ όταν δήλωσε συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model 3 ήταν σε σχέση με τηνΑγγελική Κάτρη. Μάλιστα, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου κοινές τους φωτογραφίες, τις οποίες είχαν αναρτήσει στο Instagram. 

Ωστόσο, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε το μοντέλο μετά τη νίκη του στο ριάλιτι, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως χώρισε από τη σύντροφό του.

“Η Αγγελική λογικά θα σκέφτεται τα καλύτερα. Ελπίζω να

με στηρίζει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι σπάσαμε. Απλά αυτή τη στιγμή θέλω να αφοσιωθώ στον επαγγελματικό μου εαυτό. Όχι στο προσωπικό.”, είπε.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα. 

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες από τον λογαριασμό του στο Instagram, μια κίνηση που έκανε αρκετούς να θεωρήσουν πως ο χωρισμός είναι οριστικός.

Η Αγγελική Κάτρη όλο αυτό το διάστημα δέχτηκε ποικίλα σχόλια στα social media και ένα ποσοστό αυτών ήταν αρνητικά. Σήμερα, αποφάσισε να “σπάσει” τη σιωπή της και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο δημοσίευσε μέσω InstaStories και απάντησε στους επικριτές της.

Διαβάστε όσα έγραψε η Αγγελική Κάτρη: 

Διαβάστε ακόμη:

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης έρχονται με νέα εκπομπή: Τα πρόσωπα που δέχτηκαν πρόταση για να είναι στο πλευρό τους

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Big Brother: Ο Θέμης πήρε το μέρος της Άννας Μαρίας για τον καβγά της με τη Σοφία!

Keywords
Τυχαία Θέματα