Big Brother: Ο Θέμης πήρε το μέρος της Άννας Μαρίας για τον καβγά της με τη Σοφία!

Αν και το Big Brother είναι μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, οι εντάσεις και οι καβγάδες των συγκατοίκων δείχνουν να μην έχουν τέλος.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μεταξύ άλλων έναν απίστευτο καβγά ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τη Σοφία Δανέζη. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η δικηγόρος κατηγόρησε την τραγουδίστρια ότι πέταξε φαγητό στα σκουπίδια. “Παιδιά μου κάνετε πλάκα. Οπότε εσύ το έκανες Σοφία; Δεν το πιστεύω. Δεν έριξε τις φτερούγες μόνο. Βαριέται, δεν την νοιάζει. Αχάριστη γυναίκα. Δεν έχει πεινάσει ποτέ στη ζωή της. Δεν σέβεσαι τίποτα. Δεν θα το

βουλώσω. Άλλη φορά να σέβεσαι αυτά που σου φέρνουν τσάμπα. Αυτό που έκανες είναι απαράδεκτο. Είσαι απαράδεκτη ο κόσμος πεινά και δεν έχει να φάει. Επιβεβαίωσες ότι είσαι αχάριστη και δεν σέβεσαι τίποτα.”, είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στη Σοφία Δανέζη και εκείνη έδωσε τη δική της απάντηση.

Φυσικά, ο καβγάς των δύο γυναικών σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες των social media. Μάλιστα, ο Θέμης Κανέλλος αποκάλυψε πως δέχτηκε στο Instagram ένα μήνυμα για τον καβγά, το οποίο δημοσίευσε μέσω InstaStories και πήρε το μέρος της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη. 

Υποστήριξε την πρώην συμπαίκτρια του και αποκάλυψε πως όσο ήταν και αυτός στο σπίτι του ριάλιτι, κάποιοι από τους συμμετέχοντες έπαιζαν με το φαγητό, κάτι που τον ενοχλούσε, καθώς υπάρχει κόσμος που πεινάει.

Δείτε τη δημοσίευσή του:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Σπύρος Πώρος αποκαλύπτει για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό και τις στιγμές στο νοσοκομείο

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Συμπαίκτρια του στο GNTM 3 υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την πρώην σύντροφό του;

Παρασκευή Κερασιώτη: Όσα αποκάλυψε για τη συμπεριφορά των 4 συμπαικτών της στο GNTM 3!

Keywords
Τυχαία Θέματα