Carolina Herrera: Η νέα κολεξιόν περιλαμβάνει τα πιο ζωηρά και ιδιαίτερα χρώματα και σχέδια

H Carolina Herrera παρουσίασε μια υπέροχη κολεξιόν στη χιονισμένη Νέα Υόρκη. Η νέα συλλογή είναι εμπνευσμένη από τις Νεουορκέζες και η ίδια η σχεδιάστρια είπε για αυτήν: «Την αφιερώνω στην πόλη που δεν παραιτείται ποτέ». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAROLINA HERRERA (@carolinaherrera)

Τα trends που ξεχωρίσαμε στη νέα

κολεξιόν είναι πολλά και παρακάτω θα δεις αυτά που κέρδισαν περισσότερο το ενδιαφέρον μας.

#1. Η παρουσίαση ξεκινάει με ένα εκπληκτικό κοστούμι σε animal print σχέδιο που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις. Τα ασπρόμαυρα κοστούμια αλλά και αυτά σε παλ και bold τόνους θα φορεθούν και την άνοιξη αλλά και το ερχόμενο φθινόπωρο.

#2. Οι καρδιές είναι ένα print που η σχεδιάστρια πρόσθεσε στη συλλογή της σε μεγάλη αναλογία, τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ.

#3.Τα sequin φορέματα κέρδισαν τις εντυπώσεις και μας δημιουργούν μια ακόμα μεγαλύτερη ανυπομοπνησία για να βγούμε από την καραντίνα και να τα φορέσουμε σε βραδινές και πιο επίσημες εξόδους.

#4. Τα balloon μανίκια έρχονται και πάλι στο επίκεντρο και είναι πιο oversized από ποτέ! το ροζ φόρεμα σε μεταλλιζέ ύφασμα κέρδισε τα βλέμματα πάνω του και αποτελεί ένα από τα πιο ωραία σχέδια της κολεξιόν.

#5. Η Carolina Herrera φημίζεται και για τα preppy σύνολά της. Από την κολεξιόν δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λευκά πουκάμισα με τα οποία η ίδια καθιερώθηκε στον χώρο της μόδας.

#6. Η γνωστή σχεδιάστρια χρησιμοποίησε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο show της με δυναμικά φορέματα που κλέβουν τις εντυπώσεις. Το shirt dress υπήρχε και σε αυτή την κολεξιόν και μάλιστα στις πιο δυνατές παστέλ αποχρώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Η Φαίη μας δείχνει τα ανοιξιάτικα φορέματα που ανυπομονούμε να φορέσουμε

Meghan Markle-Kate Middleton: 6 τάσεις που ξεχωρίσαμε στο show της αγαπημένης τους σχεδιάστριας!

Η Kim Kardashian μας δείχνει πώς να φορέσουμε το baggy παντελόνι αυτή τη σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα