Έλα Xαμογέλα: Οι αλλαγές στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μετά τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό

Σήμερα το πρωί (25/10) η Σίσσυ Χρηστίδου καλημέρισε με έναν διαφορετικό τρόπο τους τηλεθεατές της εκπομπής της, «Έλα Χαμογέλα».

Πιο συγκεκριμένα, κατά την έναρξη της σημερινής εκπομπής είδαμε την Ελένη Βουλγαράκη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να φορούν μάσκα, ενώ η παρουσιάστρια του Open ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που θα ακολουθήσουν από σήμερα οι συντελεστές της εκπομπής.

«Καλημέρα, μπορεί να μην φαίνεται

αλλά και τα παιδιά τραγουδάνε τους στίχους. Καλώς ήρθατε στην εκπομπή, όπως βλέπετε η Ελένη και ο Κωνσταντίνος, σήμερα φοράνε τις μάσκες, είμαστε λίγο εναλλάξ. Προσπαθούμε και εμείς να προσαρμοστούμε με τα μέτρα, για την ώρα αυτή είναι η οδηγία που έχουμε δεχτεί από το κανάλι μας… Οπότε οφείλουμε να την τηρήσουμε και αυτό θα κάνουμε. Είναι τα πράγματα ρευστά και στην τηλεόραση και σε όλους, δεν ξέρουμε πως πρέπει να ανταποκριθούμε και να ενσωματώσουμε αυτά τα νέα μέτρα στη ζωή μας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και ζητούμε και την δική σας κατανόηση», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε περισσότερα:

J2US: Ο διάλογος της Δέσποινας Βανδή με την Έφη Σαρρή μετά την κόντρα της πρεμιέρας

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το show!

Ζένια Μπονάτσου – Βαγγέλης Κακουριώτης: Η εμφάνιση τους στη σκηνή του J2US και τα σχόλια στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Keywords
Τυχαία Θέματα