Fashion Alert: Η τζιν σαλοπέτα φοριέται τώρα περισσότερο από ποτέ

Ναι είναι γεγονός πως πολλές τάσεις που αγαπήσαμε ως έφηβοι ή και ως φοιτητές αλλά και τάσεις που αγάπησαν οι γονείς και οι γιαγιάδες μας έχουν επιστρέψει πλέον στη μόδα και μας καταδιώκουν ακι αυτή τη σεζόν.

Η τζιν σαλοπέτα ήταν ένα trend που φορέθηκε πολύ στα 00s και έχει επιστρέψει για τα καλά στη μόδα. Μάλιστα πολλά γνωστά brands έχουν λανσάρει νέα κομμάτια στις συλλογές τους, ενώ και influencers έχουν κυκλοφορήσεις σειρές με σαλοπέτες σε διάφορες αποχρώσεις

και στιλ.

Θέλεις κι εσύ να αγοράσεις μια σαλοπέτα αλλά δεν ξέρεις τι σχέδιο να επιλέξεις ή πώς θα τη φορέσεις; Δες παρακάτω μερικές ιδέες!

Η Danielle Bernstein κυκλοφόρησε νέα κολεξιόν με σαλοπέτες και έχει προκαλέσει πανικό στο instagram με τα υπέροχα σχέδια που δημοσιεύει.

Οι ολόσωμες μακρυμάνικες φόρμες είναι πολύ δημοφιλείς και θα τις φορέσεις όλη την άνοιξη αλλά και το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ένα άλλο στιλ που φαίνεται να έχει πολλούς θαυμαστές είναι η σαλοπέρα με κοντό μανίκι και καμπάνα στο τελείωμα! Υιοθέτησε μια σαλοπέτα σαν και αυτή με boho style, western boots, δερμάτινη ζώνη και καπέλο!

Αν θέλεις μια σαλοπέτα για πιο casual και άνετα look τότε οι πιο φαρδιές γραμμές είναι ιδανικές για εσένα και μπορείς να τις φορέσεις είτε με πουλόβερ, με φούτερ ή ένα απλό t-shirt από μέσα.

Πρόσθεσε μια ζώνη στη μέση αν θέλεις ένα πιο στιλάτο look. Όσον αφορά τα παπούτσια μπορείς να προσθέσεις είτε πάνινα, είτε sneakers ή ακόμα και mules και ένα πουκάμισο για πιο ωραίο look.

Διαβάστε ακόμα: H πασίγωστη influencer Aimee Song μας δείχνει ποια trends προτιμάει αυτή την Άνοιξη και σου δείχνουμε πώς να τα αντιγράψεις κι εσύ

5 τρόποι για να φορέσεις το φουλάρι σου αυτή την Άνοιξη δημιουργώντας εντυπωσιακά και στιλάτα looks! (VIDEO)

Ανυπομονείς να έρθει το καλοκαίρι; Οι 5 τάσεις που θα φορέσεις ξανά και ξανά όλη τη σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα