Eύκολα DIY tricks για να μεταμορφώσεις τα ρούχα σου και να τα κάνεις…καινούρια! (VIDEO)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ανανεώσεις τα ρούχα και τα παπούτσια σου και να τα μεταμορφώσεις εντελώς. Παρακάτω θα δεις μερικά έξυπνα tricks για να δημιουργήσεις νέες επιλογές για τα καθημερινά σου outfits.

#1. Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να μεταμορφώσεις το πιο απλό μπλουζάκι. Όπως θα δεις στο βίντεο που ακολουθεί, αν η μπλούζα σου έχει τιράντες μπορείς να περάσεις τις τιράντες χιαστή από το κεφάλι σου και να δημιουργήσεις ένα τελείως διαφορετικό top.

#2. Mήπως έκατσες σε μπογιά ή έχεις κάποιο ρούχο που έχει κάποιον λεκέ στο τελείωμά

του που δεν φεύγει; Αγόρασε βαφή για ρούχα και δημιούργησε ένα νέο σχέδιο στο ρούχο σου που θα σε κάνει να θέλεις να το φοράς.

#3. Δοκίμασες ένα shirt dress που είχες από πέρυσι και δεν σου κουμπώνει καλά; Κόψε σε μερικά σημεία το πουκάμισο, όπως θα δεις στο βίντεο, και πρόσθεσε έξτρα ύφασμα που θα το κάνει πιο στιλάτο αλλά ταυτόχρονα θα το επιμηκύνει.

#4. Μήπως δεν χωράς πλέον στο παλιό σου τζιν; Αν δεν θέλεις να ξεκινήσεις δίαιτα μπορείς πολύ απλά να το μεταποιήσεις. Κόψε πλάγια το τζιν σου και πρόσθεσε τούλι για να το μεταμορφώσεις εντελώς.

#5. Έχουν φθαρεί οι αγαπημένες σου γόβες; Αυτό το τρικ είναι το αγαπημένο μου και μπορεί όντως να κάνει θαύματα στα παπούτσια σου. Χρησιμοποίησε αυτοκόλλητη ταινία για να δημιουργήσεις ένα σχήμα καρδιάς στα παπούτσια σου και στη συνέχεια ψέκασε με χρώμα για δέρμα. Βγάλε τις ταινίες και θα πάθεις πλάκα με το πόσο όμορφα θα δείχνουν πλέον τα γοβάκια σου.

Δες ακόμα περισσότερα fashion tricks στο βίντεο που ακολουθεί!

Διαβάστε ακόμα: To blazer εξακολουθεί να είναι η Νο1 τάση της σεζόν: Πώς θα το φορέσεις αυτό το καλοκαίρι;

5 διαφορετικές περιστάσεις που μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου crop top (VIDEO)

5 πρωινά looks της Danielle Bernstein που θα θέλεις να αντιγράψεις σήμερα! Εσύ ποιο από αυτά θα επιλέξεις;

Keywords
Τυχαία Θέματα