Eurovision: Φήμες για παραίτηση «βόμβα» ανθρώπου της ΕΡΤ μετά τις αντιδράσεις

Ο αποκλεισμός της Ελλάδος από τον τελικό της Eurovision, προκάλεσε θυελλώδεις αντιδράσεις, καθώς μεγάλη μερίδα του κοινού διαφώνησε με την επιλογή του Victor Vernicos να μας εκπροσωπήσει στον 67ο Μουσικό Διαγωνισμό.

Παράλληλα, η βαθμολογία που έδωσε η ελληνική κριτική επιτροπή προβλημάτισε και εξέπληξε δυσάρεστα το  κοινό, καθώς η Κύπρος έλαβε μόλις 4 βαθμούς. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, λοιπόν, οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν ασχοληθεί

έντονα με το θέμα, σχολιάζοντας και τις δηλώσεις που έκαναν οι αρμόδιοι στο δελτίο της ΕΡΤ.

Η «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος έκανε μια αποκάλυψη – «βόμβα». Σύμφωνα με δημοσίευμα, ενδέχεται να υπάρξει παραίτηση από στέλεχος της ΕΡΤ που ασχολήθηκε με τη Eurovision και αποτελεί μέρος του project.

«Ουσιαστικά είναι σαν να το εξαναγκάζουν σε παραίτηση. Η φήμη και τα δημοσιεύματα κυκλοφορούν από χθες και λένε ότι επειδή τελικά αυτό το πράγμα αποδείχτηκε φιάσκο, κάποιος πρέπει να την πληρώσει. Αυτός ο κάποιος, είναι στέλεχος που συνδέεται με τη Eurovision. Στέλεχος το οποίο έτρεξε το πρότζεκτ της Eurovision», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Ο ίδιος επικοινώνησε με την ΕΡΤ, η οποία διέψευσε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, λέγοντας πως προς το παρόν δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Επίσης, μετέφερε την πληροφορία πως οι άνθρωποι που βγήκαν και μίλησαν για τα οικονομικά της Eurovision δεν το έκαναν με τη θέλησή τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Μιμή Ντενίση: Συγκινεί η κόρη της, Μαριτίνα – «Χρόνια πολλά στη μαμά και στον μπαμπά μου μαζί»

 Loreen: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη της στην Eurovision 2023

 «Στην τηλεόραση εκμεταλλεύτηκα και με εκμεταλλεύτηκαν, οπότε πήρα όσα μπορούσε να μου δώσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα