Eurovision 2023: Στο Λίβερπουλ θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός τραγουδιού!

Η Ουκρανία είναι η χώρα που κέρδισε τη Eurovision του 2022 μετά τη νίκη του συγκροτήματος Kalush Orchestra με το τραγούδι «Stefania». Από την επόμενη κιόλας ημέρα ξεκίνησαν τα σενάρια σχετικά με το που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός του 2023, μιας και η Ουκρανία έχει πληγεί από τον πόλεμο με την Ρωσία.

Μπορεί να ήταν πολλές οι χώρες που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους, ωστόσο εκείνη που επικράτησε

και τελικά θα διοργανώσει τον μουσικό διαγωνισμό την επόμενη χρονιά είναι μία από τις Big 5 και συγκεκριμένα το Ηνωμένο Βασίλειο -που μάλιστα τερμάτησε 2ο στην κατάταξη του μουσικού θεσμού φέτος.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην είχε γίνει γνωστό σε ποια από τις πόλεις θα δούμε να παίρνει “σάρκα και οστά” αυτή η μουσική γιορτή, ωστόσο με ανακοίνωση που μεταδόθηκε στο BBC πριν από λίγη ώρα, έγινε γνωστό πως το Λίβερπουλ θα είναι εκείνο που θα φιλοξενήσει τον 67ο μουσικό Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό μετά τη νίκη της Ουκρανίας.

View this post on Instagram

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision της επόμενης χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ. Αν και δεν είχαμε ακόμη τη χαρά να το επισκεφτούμε, η μουσική κληρονομιά της πόλης είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Το να παίξουμε στο ίδιο μέρος που ξεκίνησαν οι Beatles θα είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! «Αν και είμαστε λυπημένοι που ο διαγωνισμός του επόμενου έτους δεν μπορεί να γίνει στην πατρίδα μας, γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι του Λίβερπουλ θα είναι θερμοί οικοδεσπότες και οι διοργανωτές θα μπορούν να προσθέσουν μια πραγματική ουκρανική… γεύση στη Eurovision 2023 σε αυτήν την πόλη», ανέφερε μετά την γνωστοποίηση της είδησης η Kalush Orchestra.

Διαβάστε ακόμα:

Λούκας Γιώρκας: Αποκάλυψε πως βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον γάμο με την σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση!

Θάνος Δημάδης: Ερωτευμένος ξανά μετά τον χωρισμό του από τον επί 8 χρόνια σύζυγό του

Dot: Η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο στο Star –Οι πρώτοι τους καλεσμένοι

Keywords
Τυχαία Θέματα