Θάνος Δημάδης: Ερωτευμένος ξανά μετά τον χωρισμό του από τον επί 8 χρόνια σύζυγό του

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο Θάνος Δημάδης ανακοίνωσε τον χωρισμό του από τον επί 8 χρόνια σύζυγό του.

Μερικές ημέρες μετά και με αφορμή τα γενέθλιά του, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως είναι και πάλι ερωτευμένος.



«Υπάρχουν φορές που η ζωή έχει γράψει εκ των προτέρων το σενάριο της ζωής μας. Καταστάσεις και πράγματα ξαφνικά τελειώνουν για να ακολουθήσουν νέα,

που ξεκινούν το ίδιο αναπάντεχα. Η ζωή είναι μια συνεχής εναλλαγή μεταξύ τέλους και αρχής νέων ξεκινημάτων στα επαγγελματικά, τα κοινωνικά, αλλά πρωτίστως την αγάπη.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η μετάβαση μέσω ενός διαζυγίου θα μου έφερνε το δώρο ενός νέου πολλά υποσχόμενου κεφαλαίου μπολιασμένου με συναισθήματα, φροντίδα και μεγάλες προσδοκίες που με κάνουν να χαμογελάω στο μέλλον. Καθώς γιορτάζω τα γενέθλιά μου αυτήν την ξεχωριστή μέρα, είμαι ευγνώμων για αυτό το δώρο που μου επιφύλασσε η ζωή.

Με κάνεις πιο δυνατό καθημερινά για να αντιμετωπίζω προκλήσεις και να παλεύω για να κερδίζω μάχες, Μάθιου. Ως γνωστόν, ένας ίσον κανένας, δύο ίσον δύναμη», ήταν τα τρυφερά λόγια που έγραψε ο Θάνος Δημάδης, τα οποία συνόδευσε με μία εξίσου πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Διαβάστε ακόμα:

Dot: Η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο στο Star –Οι πρώτοι τους καλεσμένοι

Γιάννης Μπέζος-Πρωινό μας: «Με εκνευρίζει η φράση “σκοτώνω την ώρα μου”»

Σύνθια Σάπικα: Έκοψε τα μαλλιά της στον αέρα του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ3 ως ένδειξη στήριξης στις Ιρανές

Keywords
Τυχαία Θέματα