Eurovision 2023: Αναχώρησε για το Liverpool ο Victor Vernicos -Βίντεο

Ο Victor Vernicos και η ομάδα της ελληνική αποστολής της Eurovision 2023 ετοίμασαν τις βαλίτσες και αναχώρησαν τα ξημερώματα της Κυριακής 20/4 για το Liverpool του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο 16χρονος τραγουδιστής θα διαγωνιστεί στον β’ Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου και η πρώτη τεχνική πρόβα του «What They Say» έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη 2/5.

«Αισθάνομαι τέλεια, πανέτοιμος», δήλωσε ο Victor

Vernicos στην κάμερα της ΕΡΤ λίγο πριν επιβιβαστεί από το Άμστερνταμ για τον τελικό του προορισμό.

Μπορεί ο ίδιος να αρκέστηκε σε αυτά τα λόγια και να μην αποκάλυψε τίποτα για την εμφάνισή του στη σκηνή της Eurovision, όμως αποκαλύψεις για τη σκηνική παρουσία του 16χρονου έγιναν την περασμένη Τρίτη 25/4 από την Μαίρη Αργυριάδου στην εκπομπή «Brekafast@Star».

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είχε αναφέρει: «Η σκηνοθετική προσέγγιση που αποφάσισε να δώσει ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα είναι απόλυτα minimal. Επάνω στη σκηνή θα βρίσκεται μόνο ο Victor και κανένας άλλος. Δεν θα υπάρχουν φωνητικά, θα ακούμε μόνο τη φωνή του, τίποτα από πίσω, καμία βοήθεια. Τελείως μόνος του. Δεν θα υπάρχουν χορευτές και δεν θα υπάρχει καν η κιθάρα του. Θα είναι τελείως μόνος του και ο λόγος, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, είναι για να δώσουμε έμφαση μοναδική στον Έλληνα τραγουδιστή που στέλνουμε φέτος».

Διαβάστε ακόμα:

Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Νέα κοινή εμφάνιση μετά τον χωρισμό τους -Φωτογραφίες

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του γάμου τους με αφορμή την επέτειό τους!

Φινάλε με αίμα στη «Γη της Ελίας»: Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη -Επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της Μαρίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα