Eurovision 2022: Που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός του χρόνου, αν κερδίσει η Ουκρανία;

Η Ουκρανία αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τη νίκη της Eurovision 2022, καθώς από την ημέρα που ανακοινώθηκε το τραγούδι της, φιγουράρει στην πρώτη θέση των γραφείων στοιχημάτων. Το συγκρότημα Kalush με το «Stefania» έχει καταφέρει να ξεχωρίσει!

Η ουκρανική συμμετοχή εμφανίστηκε στον Α’ Ημιτελικό και καθ’ όλη τη διάρκεια που το συγκρότημα βρισκόταν στη σκηνή του Pala Olimpico οι παρευρισκόμενοι δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να φωνάζουν! Οι Ουκρανοί πέρασαν φυσικά

στον μεγάλο τελικό και έτσι αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί.

Τι θα γίνει, όμως, με τη διεξαγωγή της Eurovision 2023, αν η Ουκρανία κερδίσει;

Όλοι γνωρίζουμε πως τους τελευταίες τρεις μήνες, οι Ουκρανοί προσπαθούν να εξασφαλίσουν την ελευθερία της χώρας τους, μετά την εισβολή των Ρώσων. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την πατρίδα τους προκειμένου να σώσουν τις ζωές τους ενώ πάρα πολλοί είναι και εκείνοι που έχουν θυσιαστεί στον βωμό της ελευθερίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Breakfast@star», αν η Ουκρανία στεφθεί νικήτρια του διαγωνισμού, η Σουηδία θα φιλοξενήσει τη Eurovision του 2023 στη χώρα της. Η Σουηδία έχει έρθει σε επαφή με την ουκρανική αποστολή και την έχει ενημερώσει για τον χώρο που διαθέτει, ώστε να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός τον επόμενο Μάιο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Eurovision 2022: Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε ο Α’ Ημιτελικός;

 Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει!

 Survivor – Γιώργος Κατσαούνης: Συναντήθηκε με πρώην συμπαίκτες του μετά την αποβολή από το reality

Keywords
Τυχαία Θέματα