Eurovision 2022-Γιώργος Καπουτζίδης: H απάντηση για το σεξιστικό σχόλιο και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της υγείας του

Ο Γιώργος Καπουτζίδης επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι (15/5) στην Ελλάδα από την Ιταλία, όπου βρέθηκε προκειμένου να μεταδώσει την φετινή Eurovision μαζί με την Μαρία Κοζάκου.

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες κατά την άφιξή του, με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Θεωρώ δίκαιη τη νίκη της Ουκρανίας. Μετράει το συναίσθημα, τους βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους εκεί πάνω, χτυπάει η καρδούλα σου, ξέρεις τον σχολιαστή τους, είδαμε φωτογραφία που είναι σε καταφύγιο. Πολύς κόσμος συγκινήθηκε για αυτό και είχε τόσο μεγάλη διαφορά στο televoting», ανέφερε μέσα σ’ όλα ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Για το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε -κάποιος τον αποκάλεσε κακιά αδρφή- και ανέφερε κατά την μετάδοσή του στον τελικό, ο ίδιος απάντησε on camera: «Δεν χρειάζεται να τα συζητάμε αυτά. Άμα τα αναλύουμε πολύ, χάνουν την αξία τους».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του, όπου έκανε δύσκολο το ταξίδι του στο Τορίνο.

«Ήταν δύσκολα φέτος λόγω της υγείας μου, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τη Μαρία Κοζάκου, γιατί δεν είναι δεδομένο ότι ο συνάδελφός σου θα είναι πάντα εκεί για να σένα να σε κρατάει να κατέβεις τα σκαλιά, να σου φτιάχνει την τσάντα, επειδή δυσκολεύεσαι ή να σου δένει τα κορδόνια ή να σου ανοίγει το μπουκάλι. Με στήριξε πολύ», κατέληξε.

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Τι λες τώρα»: 

Διαβάστε ακόμα:

Αμάντα Γεωργιάδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό της Eurovision 2022

Eurovision 2022-Ανδρομάχη: Επέστρεψε στην Αθήνα μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό -«Δε μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή τι έφταιξε»

Δέσποινα Μοίρου για Θανάση Ευθυμιάδη: «Δεν ευθυνόταν εκείνος τελικά για την απομάκρυνση μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα