Eurovision 2022 -Κύπρος: Έτσι θα εμφανιστεί η Ανδρομάχη πάνω στη σκηνή – Βίντεο από τη δεύτερη πρόβα

Την δεύτερη πρόβα της για τον 66o διαγωνισμό της Eurovision έκανε η Ανδρομάχη το πρωί της Παρασκευής (6/5) στο Τορίνο. Η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Κύπρο στου μουσικό διαγωνισμό, ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olimpico και ερμήνευσε το «Ela», εντυπωσιάζοντας με τη σκηνική της παρουσία.

Η Ανδρομάχη εμφανίστηκε στη μέση του τεράστιου κοχυλιού που έχει τοποθετηθεί επάνω στη σκηνή, με την εφαρμοστή τουαλέτα της στο χρώμα

του δέρματος,  δια χειρός Στέλιου Κουδουνάρη. Οι φωτισμοί ήταν σε μεσογειακά χρώματα, με κύρια έμφαση στο μπλε της θάλασσας και το κίτρινο του ήλιου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ogae Greece, κατά την διάρκεια της πρόβας, υπήρξε θέμα με τον ήχο στην αρχή του τραγουδιού, ενώ και η Ανδρομάχη αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με το μικρόφωνό της. Μάλιστα, έφτασε σε σημείο να σταματήσει την ερμηνεία της μετά την πρώτη στροφή του τραγουδιού και η πρόβα επαναλήφθηκε δύο φορές.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό, o οποίος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (12/5).

Δείτε ένα απόσπασμα από την δεύτερη πρόβα που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube.

Διαβάστε επίσης: 

Βίκυ Καγιά για GNTM: «Καταλαβαίνω πως μπορεί να έχει πληγώσει κάποιους συνεργάτες»

Πρω1νό -Σταύρος Σβήγκος: Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιό του από την Ελένη Αϊβαλή -«Συμβουλευτήκαμε ειδικό πάνω στο θέμα»

Κώστας Κωστόπουλος: Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του μετά την καταγγελία της ηθοποιού

Keywords
Τυχαία Θέματα