Πάτρα-Πρω1νό: «Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι άφαντος, εδώ έχουν αγριέψει τα πράγματα»

Οικογενειακός φίλος του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε σήμερα (6/5) στο Πρω1νό.

Ο ίδιος ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα είναι άφαντος, με την βέσπα του ωστόσο να βρίσκεται παρκαρισμένη έξω από το σπίτι του.

«Εδώ στην Πάτρα ο Μάνος Δασκαλάκης δεν κυκλοφορεί καν. Η βέσπα του είναι απέξω από το σπίτι από ό,τι είδα. Έχει το αμάξι και τη μηχανή αλλά δεν

ξέρω και κατά πόσο μετακινείται. Είναι σ’ ένα σπίτι κλεισμένος το οποίο το ξέρει η αστυνομία και ο δικηγόρος του.

Άφαντος, είναι άφαντος ο Μάνος Δασκαλάκης! Ε, λογικά φοβάται κιόλας γιατί, ξέρεις, εδώ πέρα έχουν αγριέψει λίγο τα πράγματα… Ε, εντάξει, μπορεί να φοβάται να κυκλοφορήσει και στην Πάτρα… Είναι όλοι μπριζωμένοι με την πάρτη του. Όλοι τον βρίζουν και τέτοια φάση…

Δεν μπορεί να μη γνώριζε ρε παιδί μου! Άμα έχει γίνει κάτι τέτοιο δεν μπορεί τώρα να ήταν στο ίδιο σπίτι και να μη γνώριζε… Δεν θα έβλεπε και κάποιες συμπεριφορές από τα παιδιά του κάπως; Δε γίνεται, είναι αδιανόητο! Και εγώ το ίδιο πιστεύω να σου πω την αλήθεια! Κι εγώ που είχα μιλήσει με τη Τζωρτζίνα, μου έδειχνε πλήρη αγάπη για τη μητέρα της.

Είμαι τώρα με μία κυρία η οποία έχει το κυλικείο του σχολείου! Δεν είχανε ποτέ αντιληφθεί κάτι περίεργο. Και το παιδί ήταν μια χαρά χαρούμενο. Γενικά, του δίνανε λεφτά, δηλαδή, ξέρεις, μερικά παιδάκια έχουνε και μερικά προβλήματα. Δεν έχουνε ούτε δύο – τρία ευρώ να πάρουν κάτι από το κυλικείο. Μου λέει “κάθε μέρα είχε τα λεφτά της”. Ήταν κομπλέ το παιδί, δεν ήταν παρατημένο, δεν του έλειπε κάτι», ανέφερε στο Πρω1νό ο οικογενειακός φίλος του Μάνου και της Ρούλας.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή: 

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Καγιά για GNTM: «Καταλαβαίνω πως μπορεί να έχει πληγώσει κάποιους συνεργάτες»

Πρω1νό -Σταύρος Σβήγκος: Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιό του από την Ελένη Αϊβαλή -«Συμβουλευτήκαμε ειδικό πάνω στο θέμα»

Κώστας Κωστόπουλος: Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του μετά την καταγγελία της ηθοποιού

Keywords
Τυχαία Θέματα