Eurovision 2021: Έλαμψε με την εμφάνισή της η Στεφανία Λυμπερακάκη στον τελικό!

Η καρδιά της Ευρώπης “χτυπάει” στο Ahoy Arena, στο Ρότερνταμ όπου πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή ο ΤΕΛΙΚΌΣ της Eurovision 2021!

10η κατά σειρά στο διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς εμφανίστηκε η Stefania, η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα με το τραγούδι Last Dance των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn.

Η 18χρονη τραγουδίστρια ξεσήκωσε το Ρότερνταμ αφού εντυπωσίασε τόσο με τη φωνή της όσο και με την σκηνική της παρουσία. Μαζί της στη σκηνή ήταν οι χορευτές Νίκος Κουκάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου

και Κώστας Παυλόπουλος.

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vrettos Vrettakos, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Stefania. Η τραγουδίστρια φόρεσε μια μωβ ολόσωμη φόρμα με 250.000 κρύσταλλα, την οποία συνδύασε με over-the- knee boots σε πιο ανοιχτό χρώμα και γάντια.

Για πρώτη φορά είδαμε στο μουσικό διαγωνισμό μια ευρηματική σκηνοθετική ιδέα του creative director Φωκά Ευαγγελινού. Η παρουσίαση του Last Dance είναι ένα σκηνοθετικό εγχείρημα με υψηλές τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές, που προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό ένα εξαιρετικά θεαματικό αποτέλεσμα. Η πρωτότυπη χορογραφία, τα special visual effects, οι ειδικοί φωτισμοί, οι γρήγορες εναλλαγές ρούχων των χορευτών επί σκηνής, τα σκηνοθετικά ευρήματα προηγμένης τεχνολογίας, αποτελούν μερικά από τα συστατικά της εντυπωσιακής και ξεχωριστής εμφάνισης της Ελλάδας.

Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού.

Ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών.

Η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών.

Δείτε την εμφάνισή της:

Διαβάστε περισσότερα:

Eurovision 2021: Έλενα Τσαγκρινού και Στεφανία Λυμπερακάκη εντυπωσίασαν στην παρέλαση της έναρξης του τελικού!

Eurovision 2021: Εντυπωσίασε η Έλενα Τσαγκρινού με την εμφάνισή της στον τελικό!

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Δεν περίμενα να πάρει τέτοια διάσταση για τον γιο μου…»

Keywords
Τυχαία Θέματα