Το γλυκό, vintage καλοκαίρι της Jo Malone London!

Ο ήλιος λάμπει, οι οικογένειες απολαμβάνουν το πικνικ τους στην εξοχή, μικρά χρωματιστά σημαιάκια ανεμίζουν στον ορίζοντα… Στο γρασίδι στρώνονται υφασμάτινα τραπεζομάντηλα με βαζάκια από σπιτικές μαρμελάδες ενώ την ατμόσφαιρα πλημμυρίζει η ευωδιά του elderflower, του βατόμουρου, του τριαντάφυλλου…

Η νέα limited edition συλλογή “British Marmalade Collection” της Jo Malone London είναι εμπνευσμένη

από τα καλοκαίρια του κάποτε, στη Βρετανική εξοχή, και όνειρα τόσο γλυκά που θυμίζουν μαρμελάδα!

«Η χρήση εποχιακών φρούτων για τη δημιουργία σπιτικών μαρμελάδων, τις οποίες μπορείτε να χαρίσετε στην οικογένεια και τους φίλους σας, παραπέμπει στην πιο καθιερωμένη συνήθεια της βρετανικής παράδοσης», εξηγεί η Celine Roux, Global Head of Fragrance, για το concept της συλλογής που αποτελείται από πέντε δημιουργίες:

Το TangyRhubarb, με πρωταγωνιστή το ραβέντι, το συστατικό που χαρακτηρίζει αυτό το εκκεντρικό άρωμα, σε συνδυασμό με εσπεριδοειδή και διακριτικές νότες κεδρόξυλου.

Το Rose Blush, με απαλά ροδοπέταλα μέσα σε μια λαχταριστή μαρμελάδα, που φλερτάρουν με ζωηρό βασιλικό και χυμώδεις νότες του φρούτου lychee, και προσθέτουν ένα σύγχρονο twist σε αυτή τη χαριτωμένη λουλουδένια μυρωδιά, την οποία στη συνέχεια έρχεται να αγκαλιάσει το white musk.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jo Malone London (@jomalonelondon)

Το Orange Peel, είναι εμπνευσμένο από την παρασκευή της μαρμελάδας, που αποτελεί ένα από τα κυριότερα στοιχεία της βρετανικής παράδοσης. Ο φλοιός του πορτοκαλιού που σιγοβράζει και το άρωμα εσπεριδοειδών που αναδεικνύει, σε συνδυασμό με την πικρή γεύση του, διεγείρουν όλες τις αισθήσεις. Τα ζεστά, ξυλώδη συστατικά και το ραβέντι, δίνουν ένα ιδιαίτερο twist σε αυτή την αναθεωρημένη εκδοχή της κλασικής μαρμελάδας.

Το Elderflower Cordial αποτυπώνει τη διακριτική ευωδιά που διαχέουν οι βολβοί elderflower, καθώς συλλέγονται από τους θάμνους τις ηλιόλουστες μέρες. Η απαλή, πουδρένια γοητεία που αποπνέουν αυτά τα μικροσκοπικά άνθη, θυμίζει αγαπημένες βρετανικές συνταγές ενώ την αρμονία ολοκληρώνουν νότες κράταιγου και στυφού φραγκοστάφυλου.

To Blackberry & Bay ξυπνάει μνήμες από ανέμελες παιδικές στιγμές, όπως η συγκομιδή των μούρων μέσα από μια έκρηξη στυφού βατόμουρου, μαζί με ζωηρές νότες των φρέσκων δαφνόφυλλων και ξύλων – μια ευωδιά ζωηρή και “πράσινη”.

Τα φυσικά εκχυλίσματα των φρούτων που δημιουργήθηκαν ειδικά για την “British Marmalade Collection”, με τη χρήση ενός κορυφαίου επεξεργαστή μαλακών φρούτων στο Blairgowrie της Σκωτίας. Τα αρώματα περιέχουν φρούτα και μούρα από τοπικούς καλλιεργητές, οι οποίοι μέσω μιας διαδικασίας απόσταξης με ατμούς, δεσμεύουν την εσάνς που περικλείεται αργότερα στο άρωμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jo Malone London (@jomalonelondon)

Τα αρώματα αυτής της συλλογής φιλοξενούνται σε ειδικά σχεδιασμένα μπουκάλια, εμπνευσμένα από το σχήμα και τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που φέρουν τα vintage βαζάκια μαρμελάδας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Hair inspo: Η Φαίη με τέλειο, καλοκαιρινό ponytail

Αυτή είναι η κρέμα σώματος που θα θέλεις να φοράς όλο το Καλοκαίρι!

Αυτό είναι το πιο πολυσυζητημένο skincare tool στο TikTok, τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα