Elie Saab x L’Oréal Paris: Μόλις αποκαλύφθηκε η ονειρεμένη συλλογή μακιγιάζ!

Μετά από αυτή την αναγκαστική, παρατεταμένη παύση μέσα στην οποία αναγκαστήκαμε να ζούμε, η δημιουργικότητα ανθίζει και πάλι, με ακόμα μεγαλύτερη ορμή.

Μετά τον Balmain, τον Karl Lagerfeld, την Isabel Marant, η L’Oréal Paris επιστρέφει αυτή την άνοιξη με μία ακόμα haute συνεργασία, αυτή τη φορά με τον Elie Saab. Λατρεμένος για τις υπέρκομψες δημιουργίες που αποθεώνουν τη θηλυκότητα με το ταλέντο και την αριστοτεχνία του, ο Elie Saab θέλει να κάνει τις γυναίκες ακόμα πιο όμορφες, αυτή τη φορά μέσα από το μακιγιάζ.

“Το

πάθος μου ήταν πάντοτε να κάνω τις γυναίκες να αισθάνονται όμορφα και το μακιγιάζ έχει τη δύναμη να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας”, είπε ο σχεδιαστής “Είτε ως τελευταία πινελιά σε μια εμφάνιση είτε ως ένας προσιτός τρόπος να μπει μια γυναίκα στον κόσμο της Υψηλής Ραπτικής, αυτή η συλλογή χαρίζει ένα άγγιγμα από την Elie Saab μαγεία”, συμπλήρωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Paris Official (@lorealparis)

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στη γαλλική Vogue η Καλλιτεχνική Διευθύντρια Μακιγιάζ της L’Oréal Paris International – και μία από τις πιο ταλαντούχες makeup artists αυτή τη στιγμή- η Val Garland ” Είναι μια universal συλλογή μακιγιάζ που θέλει να αναδείξει την ομορφιά όλων των γυναικών, όποιος και αν είναι ο τόνος της επιδερμίδας τους, και που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις.

Η συλλογή μας έχει κάτι avant-garde, μοντέρνο, πέρα από τα trends. Πάντα θαύμαζα την αριστοτεχνία που βάζει ο Elie Saab στις δημιουργίες του και είναι αυτά τα ονειρμένα κομμάτια του με με ενέπνευσαν για αυτή τη συλλογή, σε τέλεια αρμονία με το couture σύμπαν του“, εξήγησε η διάσημη makeup artist.

Η limited edition συλλογή L’Oréal Paris x Elie Saab έρχεται στην Ελλάδα στο τέλος του μήνα και θα περιλαμβάνει τέσσερα κραγιόν, μια μάσκαρα, τρία λιπ γκλος και μια παλέτα με εννιά σκιές, όλα με υπέρκομψες συσκευασίες σε powder pink και χρυσό, που αποπνέεουν το ρομαντισμό και την πολυτέλεια του Elie Saab.

Πηγή φωτό: Instagram/eliesaabworld

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Lipstick Blush: Το νέο παράδοξο hack που έγινε viral στο TikTok!

Kylie Jenner: Έκανε delete όλο τον Insta λογαριασμό του beauty brand της (σχεδόν)

Η Poppy Delevigne ορκίζεται σε αυτή την κρέμα ματιών!

Keywords
Τυχαία Θέματα