Lipstick Blush: Το νέο παράδοξο hack που έγινε viral στο TikTok!

Το TikTok είναι το happy place των beauty lovers, μια αστείρευτη δεξαμενή how-to, συμβουλών, έμπνευσης αλλά και… πειραμάτων: από tricks μακιγιάζ που δεν φαντάζεσαι ότι θα μπορούσαν να δουλέψουν αλλά τελικά είναι αποκάλυψη μέχρι τις πιο ακραίες, αντισυμβατικές τεχνικές, όλα υπάρχουν στο TikTok, κάποια από αυτά γίνονται viral μέσα σε λίγες ώρες, κάποια είναι απλά πυροτεχνήματα ενώ άλλα πράγματι μας λύνουν τα χέρια.

Μια από τις τεχνικές που συζητήθηκε πολύ τελευταία είναι το “lipstick

blush“, ένας διαφορετικός τρόπος να φοράμε το blush ώστε να πετυχαίνουμε αυτό το φυσικό αναψοκοκκίνισμα της νιότης.

Η τεχνική περιλαμβάνει, όπως ήδη κατάλαβες, ένα… κραγιόν και μάλιστα κόκκινο, το οποίο παίρνει πάνω του το ρόλο του blush. Όχι όμως απλά βάζοντας ταμποναριστά λίγο κραγιόν στα ζυγωματικά για ζωηρέψεις το χρώμα τους, όπως έκαναν κάποτε οι γιαγιάδες μας, αλλά βάφοντας σχεδόν ολόκληρο το πρόσωπο με αυτό!

Η makeup artist Felicia Marie, ανέβασε βίντεο στο TikTok όπου δοκιμάζει βήμα βήμα το Lipstick Blush, ξεκινώντας με -τι άλλο- ένα ζωηρό κόκκινο κραγιόν. Το άπλωσε άπλωσε κατά μήκος του μετώπου, των ζυγωματικών και στη γέφυρα της μύτης, στη συνέχεια έκανε καλό blending ώστε το προϊόν να γίνει ένα με την επιδερμίδα.

“Σε αυτό το σημείο το πρόσωπό μου μοιάζει σα να έχω πάθει το χειρότερο έγκαυμα από τον ήλιο“, είπε αλλά συνέχισε με το επόμενο βήμα: contouring με ένα μπρονζέ stick και μετά concealer στα ζυγωματικά, κάτω από τα μάτια, στο κέντρο της μύτης, το πηγούνι και το μέτωπο.

Σε αυτή τη διαδικασία, το blending είναι το κλειδί προκειμένου αυτός ο παράδοξος συνδυασμός προϊόντων να δίνει ένα στρωτό αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Η Felicia oλοκλήρωσε το look περνώντας από πάνω και μια στρώση foundation.

Στο τέλος του βίντεο πράγματι έχει δημιουργηθεί αυτό το “αναψοκοκκίνισμα” που περιμέναμε να δούμε στο πρόσωπο, μοιάζει φυσικό, αλλά θα συμφωνήσουμε με την TikToker: σε σχέση με την προσπάθεια που χρειάζεται αυτή η τεχνική, το αποτέλεσμα δεν μας τρέλανε.

Παραμένουμε στο αγαπημένο μας liquid blush που με λίγες απαλές, ταμποναριστές κινήσεις στα σωστά σημεία του προσώπου χαρίζει υπέροχο χρώμα υγείας και φωτεινότητα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Kylie Jenner: Έκανε delete όλο τον Insta λογαριασμό του beauty brand της (σχεδόν)

Anya Taylor-Joy: Το it girl του Hollywood μοιράζεται το πιο τέλειο tip ντεμακιγιάζ!

Ζήλεψες και εσύ τα μαλλιά της J.Lo στο VaxLive; Δες ποια προϊόντα χρησιμοποιεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα