Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το σχόλιο της μητέρας της Ζέτας Μακρυπούλια μετά τη χειρουργική επέμβαση

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου και από την 1η του μηνός εκτελεί επίσημα τα καθήκοντά του. Η τελετή της διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου από τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 1/3 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η πρώτη ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

στα social media ως υφυπουργός Πολιτισμού, όπως ήταν αναμενόμενο, είχε να κάνει με την τραγωδία στα Τέμπη. «Είμαι συγκλονισμένος. Θλιβερή μέρα η σημερινή από την πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. τραγωδια #τεμπη #σύγκρουση #τρενα», είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το απόγευμα της Πέμπτης 9/3, ο πλέον Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου και τραγουδιστής έκανε γνωστό μέσα από τα social media ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο, μέσα από το οποίο έκανε γνωστό ότι εισήχθη το πρωί της ίδιας ημέρας στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη επέμβαση, η οποία πήγε πολύ καλά.

«Καλησπέρα σε όλους. Εύχομαι να είστε γεροί, δυνατοί και υγιείς. Εγώ σήμερα εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για μια μικροεπέμβαση και με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τόσο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου όπως και την διοίκηση για τον ζήλο που δείχνουν συλλογικά στη δουλειά και την άσκηση των καθηκόντων τους. Να είστε όλοι καλά ευχαριστώ πολύ για τα πολλά μηνύματα σας και τις ευχές σας. Τις ανταποδίδω», ανέφερε χαρακτηριστικά στο εν λόγω βίντεο που ανέβασε.

View this post on Instagram

A post shared by Michalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis)


Κάτω από την σχετική του ανάρτηση στο Instagram, μάλιστα, θέλησε να του ευχηθεί τα περαστικά της η μητέρα της πρώην συντρόφου του, Ζέτας Μακρυπούλια.


«Μιχάλη μου περαστικά, σιδερένιος να είσαι καλά πάντα με υγεία», έγραψε χαρακτηριστικά η κα. Αγγελική Μακρυπούλια.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς για Αμβρόσιο: «Γίνεται μία προσπάθεια να μας πείσει ότι ο Θεός είναι τιμωρητικός»

Γιώργος Λέντζας –Τέμπη: Πώς συνεργάτης του σώθηκε την τελευταία στιγμή από το τραγικό δυστύχημα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Συγκινήθηκα με αυτόν τον 15χρονο, ήρθε και μου είπε “ήταν άδικο αυτό που της έκαναν”»

Keywords
Τυχαία Θέματα