DIY: Τρεις μάσκες με καρπούζι, σταφύλι και ροδάκινο που θα σας χαρίσουν τέλεια επιδερμίδα!

Τα φρούτα του καλοκαιριού τα λατρεύετε και το γνωρίζουμε. Δεν λείπουν ποτέ από την κουζίνα σας τόσο στην πόλη όσο και τις διακοπές. Ειδικά το καρπούζι, το σταφύλι και το ροδάκινο. Είναι δροσερά και παράλληλα σας βοηθούν να κρατάτε τη διατροφή σας σε ισορροπία.

Οι ειδικοί επιμένουν πως η μεγάλη κατανάλωση φρούτων εκτός από μια τέλεια διατροφή συνήθεια είναι ό,τι καλύτερο και για την επιδερμίδα σας. Τόσο όταν τα τρώτε όσο και όταν τα απλώνετε ως μάσκα. 

Εμείς σήμερα σας έχουμε τρεις τέλειες μάσκες που θα φτιάξετε μόνες σας χρησιμοποιώντας τα τρία αγαπημένα, καλοκαιρινά

φρούτα.

Μάσκα με καρπούζι: Χαρίζει δροσιά και πλούσια ενυδάτωση. Θα χρειαστείτε 2 φέτες καρπούζι, χωρίς τα κουκούτσια φυσικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melike GENÇ BÜYÜKAŞIK (@yeryuzundebirinsan) στις 19 Αύγ, 2020 στις 11:21 μμ PDT

Πως θα την φτιάξετε: Βάλτε το καρπούζι μέσα σε ένα μπολ και λιώστε το με το πιρούνι. Εναλλακτικά μπορείτε να το πολτοποιήσετε στο blender. Απλώστε το στο πρόσωπο σας και αφήστε το να δράσει για 15 περίπου λεπτά. Τέλος, ξεπλένετε καλά με άφθονο χλιαρό νερό και απλώνετε την ενυδατική σας κρέμα.

Μάσκα με σταφύλι: Έχει αντιοξειδωτική δράση και μειώνει σημάδια κούρασης, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Θα χρειαστείτε ένα φλιτζάνι σταφύλια και 1 κ.σ. μέλι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη اچ (@pics.of.h) στις 20 Αύγ, 2020 στις 3:00 πμ PDT

Πως θα τη φτιάξετε: Ρίξτε τα υλικά στο blender και περιμένετε μέχρι να γίνουν ένα παχύρευστο μείγμα. Αφού καθαρίσετε καλά το πρόσωπο σας και το σκουπίσετε, απλώστε τη μάσκα και αφήστε τη για 15 περίπου λεπτά. Αφαιρέστε τη με νερό και απλώστε ορό και ενυδατική κρέμα.

Μάσκα με ροδάκινο: Για λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Θα χρειαστείτε 1 ροδάκινο και 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Ρίχνετε τα υλικά στο blender και ανακατεύετε καλά. Στη συνέχεια απλώνετε το μείγμα στο πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και την αφήνετε για 15 λεπτά. Την αφαιρείτε και ξεπλένετε καλά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Я Алина Загляни в мой Дом! (@naydiadminatouch) στις 19 Αύγ, 2020 στις 11:00 μμ PDT

Και τις τρεις μάσκες μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε 1-2 φορές την εβδομάδα άφοβα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Black & white: Το τελευταίο μανικιούρ της Betina Goldstein είναι ένα όνειρο και πρέπει να το δείτε!

Σήμερα θα φτιάξετε μόνες σας την τέλεια 3D αλογοουρά-πλεξούδα (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα