H Dua Lipa υιοθέτησε την πιο glam εκδοχή του french manicure!

H Dua Lipa αγαπάει πολύ τα εκκεντρικά nail looks και φροντίζει να τα αποκαλύπτει συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αρκετές φορές μάλιστα επισκέπτεται την προσωπική της nail artist, Mei Kawajiri, παρέα με τον αγαπημένο της Anwar Hadid, προκειμένου να αποκτήσουν matchy nail looks.

Κατά την περίοδο της καραντίνας μάλιστα τα έβαλε με τα μαλλιά της, αλλάζοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα τρία διαφορετικά χρώματα. Αρχικά τα έβαψε ροζ, στη συνέχεια

αποφάσισε να γίνει κοκκινομάλλα και τέλος επανήλθε στην εμβληματική της διχρωμία.

Όσον αφορά στο μανικιούρ της, δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα. Προφανώς περίμενε να περάσει η δύσκολη περίοδος τους εγκλεισμού ώστε να βρεθεί και πάλι με την αγαπημένη της nail artist. Και αφού τα δύσκολα έγιναν… εύκολα, ήταν η πρώτη beauty expert που επισκέφτηκε. Της ζήτησε ένα glam nail look μιας και ήθελε να το γιορτάσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Και πιο συγκεκριμένα η Kawajiri δημιούργησε στη Lipa ένα french manicure το οποίο στόλισε με μικροσκοπικά κρύσταλλα και shimmer top coat. Ναι, είναι ένα look κατάλληλο για εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ή για μια εξαιρετική περίσταση όπως είναι ο γάμος για παράδειγμα. Η star όμως αποφάσισε να το υιοθετήσει στα μέσα του Καλοκαιριού, απλά επειδή είναι τολμηρή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAILS by MEI (@nailsbymei) στις 15 Ιούλ, 2020 στις 5:17 μμ PDT

Η nail artist φρόντισε να το αποκαλύψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως καταλαβαίνετε έκανε θραύση συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAILS by MEI (@nailsbymei) στις 16 Ιούλ, 2020 στις 5:57 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

To τελευταίο hairstyle της Jennifer Lopez είναι η τέλεια ιδέα για την παραλία!

Beauty blender: 5 διαφορετικοί τρόποι να το χρησιμοποιήσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα