DIY: To γρήγορο update που μπορείς να κάνεις στο τζιν σου με βελόνα και κλωστή! (VIDEO)

Θέλεις να ανανεώσεις εύκολα το τζιν σου και χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ; Βρήκαμε ένα πολύ εύκολο DIY που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα τζιν που θα ήθελες να ανανεώσεις, βελόνα και κλωστή στην απόχρωση που σου αρέσει. Προτίμησε κλωστές σε ανοιχτούς τόνους ώστε να φανεί καλύτερα το αποτέλεσμα πάνω στο τζιν

σου.

Βήμα 1ο: Γράψε πάνω στο τζιν σου με ένα μαρκαδοράκι τις λέξεις που θα ήθελες να εμφανιστούν.

Βήμα 2ο: Χρησιμοποιώντας χοντρή κλωστή κέντησε πάνω στα γράμματα ώστε να σχεδιαστούν σωστά. Επανέλαβε τη διαδικασία ανάλογα με το πόσο χοντρά θα ήθελες να είναι τα γράμματα πάνω στο τζιν σου.

Βήμα 3ο: Πλύνε κανονικά το τζιν σου στο πρόγραμμα που το έπλενες!

Δες παρακάτω ένα μίνι βίντεο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Μπορείς να γράψεις τις λέξεις πάνω σε οποιοδήποτε σημείο του τζιν σου, ακόμα και στις τσέπες! Ποιες λέξεις είναι οι αγαπημένες σου και σε εμπνέουν πολύ; Δοκίμασε πρώτα αυτές!

View this post on Instagram

DIY jeans update bored in the house and I’m in the house bored tag someone who’d try! • Good thing is if you F it up you can just cut it out – I realised half way through I’d missed the second ‘a’ on always • #diyprojects #bluejeans #refashion #reworkedvintage

A post shared by Lydia Rose (@fashioninflux) on Apr 13, 2020 at 10:31am PDT

Διαβάστε ακόμα: 6 διαφορετικοί και stylish τρόποι για να φορέσεις τη φόρμα σου

Viral Fashion: Κι όμως, η Anna Wintour φόρεσε φόρμα και «έριξε» το instagram!

Τα παπούτσια που θα φορέσουμε φέτος την άνοιξη με τα αγαπημένα μας τζιν!

Keywords
Τυχαία Θέματα