Οι ωραιότερες ενυδατικές κρέμες με χρώμα για εσάς που θέλετε τέλεια επιδερμίδα και μέσα στο σπίτι

Το πιθανότερο είναι οι περισσότερες από εσάς να έχετε αφήσει στην άκρη φον ντε τεν και κονσίλερ τις τελευταίες εβδομάδες. Κι εμείς το ίδιο. Η αλήθεια είναι πως σας λείπουν λιγάκι αλλά τώρα βρισκόμαστε σε περίοδο ξεκούρασης και αναθεώρησης. Και αυτό σημαίνει πως η καθημερινή ρουτίνα έχει αλλάξει πολύ. 

Παρ’ όλα αυτά μιλάτε σχεδόν καθημερινά με τους αγαπημένους σας μέσω video

κλήσης και βλέπετε τις μικρές σας ατέλειες. Όχι, δεν θα σας προτείνουμε να φοράτε make up, δεν υπάρχει κανένας, απολύτως, λόγος. Μπορείτε όμως να απλώσετε την ενυδατική κρέμα με χρώμα που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας την απαραίτητη υγρασία, κάλυψη και λάμψη. Θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, πιστέψτε μας.

Εμείς μάλιστα σας προτείνουμε σήμερα τις αγαπημένες μας.

Laura Mercier Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector: Δημιουργεί το τέλειο πέπλο στο δέρμα χαρίζοντας τέλεια όψη.

Chanel Les Beiges All-In-One Healthy Glow Fluid: Προσφέρει μια υγιή και φρέσκια πινελιά και χάρη στην τεχνολογία της παγιδεύει την υγρασία και τη συγκρατεί για ώρες.

Clinique Dramatically Different Moisturizing BB-Gel: Χαρίζει έξτρα υγρασία ενώ προσαρμόζετε στο δικό σας τόνο δέρματος αμέσως μετά την εφαρμογή.

Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer: Θα την λατρέψετε αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα αφού πρόκειται για μια oil free φόρμουλα κατάλληλη και για εσάς που ταλαιπωρείστε από σημάδια ακμής. Την απλώνετε με τα δάχτυλα αν θέλετε απαλό φινίρισμα ή με σφουγγαράκι αν επιθυμείτε μεγαλύτερη κάλυψη.

Avene Hydrance BB Riche SPF 30: Χαρίζει λάμψη και προστασία ακόμη και στις πιο ξηρές επιδερμίδες.

Korres Wild Rose Colour Correcting Cream Light Shade: Διορθώνει τον τόνο της επιδερμίδας, καλύπτει τυχόν ατέλειες και προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία.

Garnier 5 in 1 Miracle Skin Perfector BB Cream Oil-Free: Κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες αλλά και με τάση ακμής. Μειώνει τις γυαλάδες και καλύπτει τις ατέλειες.

Smashbox Camera Ready BB Cream SPF 35: Το αγαπημένο προϊόν των celebrity make up artists.

Διαβάστε ακόμη:

Βγάλτε τη μάσκα προστασίας και φορέστε εκείνη που θα κάνει την επιδερμίδα σας super λαμπερή

H Bella Hadid με γκρι μαλλιά! -Σας αρέσει;

Keywords
Τυχαία Θέματα