DIY Time! Ναι, μπορείς να φτιάξεις το δικό σου after sun…

Ο ήλιος είναι υπέροχος, είναι αυτό που περιμένουμε κάθε που μπαίνει το καλοκαίρι και ξεχυνόμαστε στις παραλίες για να… τον μαζέψουμε. Ωστόσο, το δέρμα μας θέλει φροντίδα και αν νομίζεις πως θα αρχίσουμε τις φωνές για τα αντηλιακά κάνεις λάθος. Σήμερα θα μιλήσουμε για την φροντίδα που χρειάζεται το δέρμα σου μετά τον ήλιο και θα σου δείξουμε πως θα το κάνεις χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις after sun αν δεν θέλεις. Αυτό λοιπόν που χρειάζεται το δέρμα σου είναι ενυδάτωση,

ανάπλαση και αν καείς καταπράυνση. Αυτά θα σου τα χαρίσουν τα παρακάτω συστατικά…

Βούτυρο κακάο: Είναι από τα πιο πλούσια ενυδατικά συστατικά και περιέχει λιπαρά που βοηθούν το δέρμα να συγκρατήσει την υγρασία και την ελαστικότητά του.

Λάδι καρύδας: Όπως και το βούτυρο κακάο, είναι υπερ-ενυδατικό και χαρίζει ενέργεια στο δέρμα σου την οποία χρειάζεται για τις φυσικές του διαδικασίες ανάπλασης.

Ελαιόλαδο: Τι να λέμε τώρα! Είναι γεμάτο βιταμίνη Ε, αντιοξειδωτικά και γενικά είναι ό, τι χρειάζεται το δέρμα σου για να ενυδατωθεί και να δείχνει όμορφο.

Αλόη: Άλλος ένας υπερ-ήρωας της ενυδάτωσης που παράλληλα καταπραΰνει το δέρμα σε περίπτωση που χρειαζόταν να φωνάξουμε για τα αντηλιακά γιατί μάλλον δεν τα χρησιμοποίησες.

Αυτό λοιπόν που έχεις να κάνεις, είναι να συνδυάσεις μία κουταλιά από το κάθε ένα σε ένα μπολ, να ανακατέψεις καλά και να εφαρμόσεις επάνω στο δέρμα σου. Ναι, θα είναι λιπαρό και ναι θα το χρησιμοποιήσεις σαν μάσκα. Άσε το μείγμα να κάνει τα μαγικά του για μισή ώρα και στη συνέχεια κάνε το ντους σου. Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα…

Διάβασε ακόμα:

#HairInspiration: Έχεις διάθεση για αλλαγή; Δες τα ωραιότερα ξανθά και καστανά χρώματα μαλλιών του Hollywood

Έβαλες self tan και τα χέρια σου έπαθαν… Kim Kardashian; Ηρέμησε…

Τα ματάκια δεν θα φύγουν από τη μόδα… ούτε και από τα νύχια μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα