Kim Kardashian: Δεν πάει το μυαλό σας από ποιο άτομο ζητάει συμβουλές για τα παιδιά της!

Η Kim Kardashian σε κάθε της συνέντευξη δηλώνει ευτυχισμένη, για τα τρία της παιδιά, τη North, τον Saint και τη Chicago! Η reality star σε πρόσφατες δηλώσεις της στο E!, αποκάλυψε από ποια αδερφή της παίρνει συμβουλές για τα παιδιά της.

Αν και κανείς θα περίμενε να ζητάει τη βοήθεια της Kourtney ή της Khloe, η Kim αποκάλυψε πως πιο συχνά απευθύνεται στην μικρότερη της οικογένειας, Kylie.

«Τελευταία παίρνω συμβουλές από την Kylie. Η Κylie ξέρει τα νέα gadgets και όλα τα προϊόντα που αφορούν τα μωρά.», εκμυστηρεύτηκε.

Ωστόσο, στην συνέχεια ανέφερε ότι είναι πιο κοντά στο στυλ της Khloe, ως μαμά: «Η Khloe κι εγώ έχουμε το ίδιο στυλ ως μαμάδες ενώ η φίλη μου, Larsa Pippen, Που έχει τέσσερα παιδιά, είναι αξιόπιστη πηγή συμβουλών».

Τέλος, αποκάλυψε πως όταν η αδερφή της, Koyrtney απουσιάζει από το σπίτι, αναλαμβάνει η ίδια την φροντίδα των ανιψιών της: «Αν ξέρω ότι η Kourtney λείπει εκτός, τα παιδιά θα έρθουν να κοιμηθούν σε μένα, και θα κάνουν αστεία πράγματα μαζί και πάντα βοηθάμε η μία την άλλη».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει γυμνή και δηλώνει: “Οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει να με δει από κοντά και χωρίς ρετούς”!

Keywords
Τυχαία Θέματα