Cushion foundation: Το μυστικό των make up artists για ανάλαφρη και δροσερή επιδερμίδα το Χειμώνα

Οι celebrity make up artists, ευτυχώς για εμάς, είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και επίσης τους αρέσει να αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. Κυρίως όταν διανύουμε περιόδους απονομών βραβείων, όπως είναι η τωρινή, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα looks που δημιουργούν στις διάσημες πελάτισσες τους αναφέρουν παράλληλα και τα αγαπημένα τους προϊόντα μακιγιάζ.

Εκείνα που έχουν πάντα στο μαγικό τους βαλιτσάκι και τους βοηθούν να χαρίζουν στις stars τα απίθανα make up looks. Ένα από

τα προϊόντα που δεν αποχωρίζονται τα τελευταία χρόνια είναι το cushion foundation, ειδικά αν θέλουν μια δροσερή και ανάλαφρη όψη.

Αποκάλυψαν τα αγαπημένα τους και αν θέλετε να έχετε το ίδιο λαμπερό και απόλυτα φυσικό εφέ με τις stars τότε πρέπει να αποκτήσετε ένα σύντομα.

Dior Diorskin Forever Perfect Cushion Foundation Broad Spectrum SPF 35: Αφήστε στην άκρη την αγαπημένη σας setting powder και τα blotting papers, δεν σας χρειάζονται πλέον. Αρκεί να απλώσετε το συγκεκριμένο cushion foundation που αφήνει στην επιδερμίδα ματ φινίρισμα. Και όχι, δεν είναι κατάλληλο μόνο για εσάς που έχετε λιπαρή επιδερμίδα αλλά για κάθε γυναίκα που θέλει να παραμείνει το δέρμα λαμπερό και το μακιγιάζ στη θέση του όλη την ημέρα ή όλη τη νύχτα.

La Mer The Luminous Lifting Cushion Foundation SPF 20: Κοστίζει μεν αλλά αξίζει τον κόπο μιας και περιέχει στη σύνθεση του το Miracle Broth (συστατικό με θαλάσσια συστατικά που περιέχεται και στο εμβληματικό προϊόν ενυδάτωσης του brand) που φροντίζει την επιδερμίδα και μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Yves Saint Laurent Eclat Cushion Foundation: Αν αγαπάτε το εμβληματικό κονσίλερ της ίδιας σειράς τότε το συγκεκριμένο προϊόν θα το λατρέψετε. Πρόκειται για μια ελαφριά φόρμουλα που απλώνετε πανεύκολα αφήνοντας μια φυσική λάμψη που διαρκεί.

Lancome Teint Idole Ultra Cushion Foundation: Το αγαπημένο των celebrities και των make up artists. Προσφέρει υψηλή κάλυψη και αμέσως μετά την εφαρμογή ξεχνάτε μαύρους κύκλους, κοκκινίλες ακόμη και σημάδια ακμής.

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλύτερα face mists ever σύμφωνα με τα it girls!

Αν σας έμεινε σαμπάνια από τις γιορτές μπορείτε να δημιουργήσετε το ωραιότερο hairstyle!

Keywords
Τυχαία Θέματα