Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/1

Η ολόσωμη φόρμα ή αλλιώς το jumpsuit είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα κομμάτι που όλες σας θα πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα αξεσουάρ σας. Στην αγορά θα βρείτε πολλές σε διάφορα μήκη και κοψίματα που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών από εσάς. Αν θέλετε να προσθέσετε άλλη μια στη συλλογή σας, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε αφού σε λίγες ημέρες αρχίζουν οι εκπτώσεις!

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό,

τη δεύτερη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια ολόσωμη φόρμα από την εταιρεία Desiree Fashion, μαύρη με πέτα και διακοσμητικά κουμπιά. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να την διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες σουέντ γόβες, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της τα οποία έπιασε σε μια μισή αλογοουρά, με όγκο στην κορυφή και ατημέλητες τούφες, ένα χτένισμα που μας φέρνει αυτόματα στο μυαλό τη Brigitte Bardot.

Η μαύρη ολόσωμη φόρμα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια των celebrities, των αγαπημένων μας fashion bloggers αλλά και των κοριτσιών που ζουν στα διπλανά διαμερίσματα, ενδιαφέρονται πολύ για τη μόδα και θέλουν πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο, κάνοντας επιλογές που σίγουρα θα συζητηθούν.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση…. Ποιο look από τα παρακάτω σας αρέσει και θα το υιοθετούσατε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Posted up #PINKOStars #PINKO @pinkoofficial #ad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Martha Hunt (@marthahunt) στις 26 Μάρ, 2019 στις 8:54 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Celebrating 3 years of @goodamerican, and over 1 million pairs of jeans sold, with my NEW @goodamerican BOSSWEAR capsule collection, launching today at 9am at GoodAmerican.com. Over the last 3 years, our mission has been to uplift and empower women to look good, feel good and exude confidence from the inside out!!! This Bosswear collection is dedicated to all of you strong women who I have personally had the pleasure to meet, read tweets and comments from, and who have been a part of this brand with me from the beginning, or have just joined us on this journey. You are all bosses!! We’ve worked hard to perfect this collection of black pants “The Boss Pant” modeled on our best selling skinny fit jeans, and are launching some boss basics that will become your work wear essentials. Thank you ALL for being a part of this Good American journey. So much more to come!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 17 Οκτ, 2019 στις 7:57 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 20 Σεπ, 2019 στις 10:01 πμ PDT

Φωτογραφίες: Pinterest, Instagram

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/1

Keywords
Τυχαία Θέματα